Hur Breed afrikanska Greys

May 6

Avel afrikanska Greys kan tyckas kul, men det är verkligen något som du inte bara kan hoppa in. Inte bara är det svårt på många nivåer, det är inte så lönsamt som det kan verka. Det är inte som avels hundar eller katter, som har valpar och kattungar, som säljer dem, och sedan har ditt husdjur tillbaka. När papegojor har fött upp, de inte längre kan vara husdjur. Avel papegojor är inte en hobby utan en verksamhet som är tidskrävande och stressande för fel person.

Instruktioner

Hur Breed afrikanska Greys

1 Att välja två kompatibla afrikanska Greys är den första, och eventuellt, svåraste steget. Inte alla papegojor "komma överens", och i många fall hanen vara alltför aggressiv och eventuellt skada eller döda sin potentiell partner. Övervakning av beteende är viktigt. För att även placera två afrikanska Greys av motsatt kön tillsammans måste kön papegojor bestämmas genom ett blodprov. Det är omöjligt att säga vilket kön en papegoja utan ett blodprov om den inte redan har lagt ägg.

2 Paret måste placeras i en bur som är ungefär 3'x3'x3 '. En uppfödare låda eller holk måste byggas och 12 "x12" x24 "är en trevlig storlek för denna typ av papegoja. Lådan måste ha en dörr för papegojor att komma från buren och en dörr som låser så att du kan kontrollera på dem om det behövs. De säljer dessa lådor också, men de flesta uppfödare göra sina egna eftersom papegojor tenderar att förstöra dem över tiden och det är billigare att göra "engångs" lådor än att köpa färdiga sådana. Icke-ceder träspån ska placeras i rutan, tre till fyra inches tjock. oljorna i Cedar spån har ryktats att orsaka hjärnskador i små husdjur så de flesta människor undvika dem om direktkontakt inträffar.

3 inte störa fåglarna när de är i holken. De är bytesdjur och nervös, så att de inte kommer att föda om de inte är säkra på att det är säkert. När de börjar parning, kommer de att para sig under en vecka till tio dagar. Strax därefter kommer honorna lägga befruktade ägg.

4 Vissa uppfödare kommer att dra ägg och inkubera dem i en inkubator. Detta hindrar föräldrar från att förstöra äggen om de är så benägna om de känner sig hotade. Om de väljer detta alternativ, uppfödaren, när äggen kläcks, kommer att lämna mata fåglar med en pipett i en vecka eller så var tre timmar och under tiden matning förekommer mindre. Detta är den mest arbetsintensiva, stress sätt att föda upp. Annars du lämnar äggen vara, låt mamman brukar äggen och ta hand om sin unga som naturen avsett.

5 Om du låter föräldrarna göra sitt jobb, kommer det dags att separera unga fåglar från dem. Varje uppfödare hade hans eller hennes filosofi som när för att separera de papegojor, men det är i allmänhet mellan 18 och 24 dagar. När du separera dem måste du placera ett band på deras ben för att visa att de var rasen i landet och inte smugglas från naturen.

Tips

  • Om du ens överväger detta som något du skulle vilja göra, kontakta en uppfödare och se om de kommer att låta dig hjälpa dem en gång. Verkligen få en känsla för vad som krävs innan du tortera dig själv eller några dåliga papegojor.
  • Detta är inte att tas på allvar! Om din afrikanska Grey är ditt husdjur, inte föda upp dem. Många gånger fåglar med dåliga personligheter eller oönskade fåglar föds eftersom när de föder de inte längre kan vara husdjur. De är inte långt ifrån att vara vild och tenderar att agera som naturen skapat dem.

  

Kommentar