Idéer för resor Kläder

May 12

Ofta kan göra upp planer för resor vara överväldigande. Helt enkelt att boka researrangemang kan vara ansträngande. Men en aspekt av resor som inte behöver vara skrämmande packar kläder lämpliga för resor. Med bara lite planering och ansträngning, kan du packa rätt kläder, samt ha en underbar resa med en enkel garderob.

Typer av material

Inkludera objekt som är lätta att underhålla; nämligen att välja kläder som motstår rynkor. Ett sätt att minimera skrynkling är att packa antingen 100 procent eller åtminstone 50 procent polyester kläder. Polyester motstår rynkor, vilket gör tyget ett utmärkt val för att resa. Dessutom finns klädtillverkare som producerar rynka resistenta kläder. Till exempel, för både män och kvinnor, det finns kläder från Dockers. Hamnarbetare har grundläggande fritidskläder förutom mer dressat casual stil. För kvinnor, gör företaget Chicos en "resenärer" samling som presenterar ett tyg skrynkla-resistent i grundmodeller som kan bäras tillsammans för att göra flera olika mångsidiga kläder.

Skodon

Oavsett var du ska resa, är det viktigt att få en anständig par promenadskor. Promenadskor kommer inte bara att spara dina fötter från skador, såsom blåsbildning när du är på dina resor, men promenadskor är också bra för flygresor, eftersom de är säkra på ett plan och kommer att hjälpa när man går igenom en flygplats. Det är viktigt att bryta några nya skor innan du går på resan; helt enkelt bär skorna medan hemma kommer att göra underverk. Inkludera bandage och vaselin i resväskan liksom. En liten bit av vaselin på områden som är utsatta för blåsbildning kan förhindra blåsor bildas.

Huvudbonader och tillbehör

Oavsett om du kommer att resa till en kall eller varm plats, är det en bra idé att ta lämpliga huvudbonader och tillbehör. Om du reser till en kall destination, inkludera en varm mössa. Dessutom bör du bära två par handskar och en halsduk och ett par vattentäta stövlar. Om du reser till en varm plats, packa en bredbrättad hatt. Det är en bra idé att ta en baddräkt och badskor för varma lokaler. Slutligen, oavsett om destinationen har en förkylning eller varmt klimat, kom ihåg att ta tillbehör såsom solglasögon med UV-skydd och solskyddsmedel.


  

Kommentar