Hur man hyra en Tour Bus

August 30

När du hyr en turnébuss för gruppens nästa resa, behålla en del av kontrollen över färdvägen och schema. Så du kan resa med ett visst mått av flexibilitet. Du kan också se på landsbygden i lyx och säkerhet medan någon annan tar hjulet.

Instruktioner

Hur man hyra en stadga buss

1 Bestäm antalet personer som kommer att resa med din grupp så att du vet hur stor en buss du behöver. De flesta tour bussar har plats för upp till 55 personer.

2 Gå online, är buscharter.com en bra start. Dra ut gula sidorna eller be andra för rekommendationer för ett företag som specialiserat sig på att hyra turistbussar. Få olika offerter från olika företag. Väg dina alternativ om du vill ha en förare, försäkring, ansvar, etc.

3 Gör en lista över cirka tre företag som sticker ut. Skapa ett kalkylblad för att hjälpa dig att spåra kontaktinformationen och detaljerad information om varje företag. Dragen av bussarna och de tjänster företagen erbjuder kan variera kraftigt så att du vill kunna jämföra dem sida vid sida.

4 Kontakta varje företag och be om en offert. I citatet, be företagen att inkludera bekvämligheter och annan relevant information så att du vet exakt vad som ingår i vad du ska betala.

5 Be om dokumentation av försäkring och annan information i händelse av en nödsituation och för deras avbokningsregler.

6 Välj tour bus company du känner dig mest bekväm att anställa. Betala din deposition för att säkra datum (s) för tour bus.

Tips

  • Tour bussar är bekväma med högkarmade sittplatser och ett stort område för bagageförvaring. Andra finesser inkluderar mikrofoner för att tala med någon på bussen, tv-apparater, dvd-spelare och cd-musikspelare.
  • Se till att du kan se skillnaden i prissättningen och vad varje företag kan erbjuda dig med allt som ingår.

  

Kommentar