Hotell i närheten Louisa, Virginia

October 6

Louisa har Virginia cirka 1500 invånare och ligger inom en timmes bilresa från Richmond och Charlottesville. På grund av den lilla storleken på staden, det finns inte många stora hotell val i eller i närheten av Louisa. I stället finns det flera värdshus och bed and breakfast i området där besökare kan stanna.

Den Boxley Inn

Boxley Place Inn erbjuder rum med kostnads ​​kontinental frukost, wi-fi och höghastighetsanslutning till Internet. Det finns fyra rum alternativ för gästerna att välja mellan. Ethel kostym är rymligt med stora takfläktar, en viktoriansk säng och eget badrum. Rummet sover två och med 2010, är ​​$ 129 nattliga eller $ 199 under helger och högsäsong. De gäster som vill stanna sju dagar kan be om en veckopriset mellan $ 750 och $ 1150. McIntosh Rummet har en himmels drottning säng och takfläkt. Den delar ett badrum, sover två, och är $ 99 varje kväll eller $ 149 under helger och högsäsong. Veckopriset är mellan $ 500 och $ 800. Den Boxley Suite har västliga vyer och en stolp drottning. Den nattliga är $ 129 lågsäsong och $ 199 under semester och högsäsong. Slutligen Anna Griswold blå rummet sover fyra. Den har två fullstora sängar och panoramautsikt. Den nattliga är $ 99 varje kväll eller $ 149 under semester för två personer. För fyra personer, priserna är $ 129 nattliga eller $ 199 under semester och högsäsong. De sju kurs för två personer är mellan $ 500 och $ 800 och $ 750 och $ 1150 för fyra personer. Högsäsong är mellan 1 april till 31 oktober.

Whistle Stop Bed and Breakfast

Den röda bricked Whistle Stop Bed and Breakfast stoltserar med utmärkta konditorivaror, frukt och bröd frukost. Från och med 2010, de priser är $ 80 varje kväll för ett rum med en drottning säng och en privat badrum, $ 70 för ett rum med en drottning säng och en delad bad, $ 65 för ett rum med en dubbelsäng och ett delat badrum och $ 65 för twin sängar och ett delat badrum.

Ginger Hill Bed and Breakfast

The Ginger Hill Bed and Breakfast ligger avskilt i ett skogsområde. Här finns 10-meters takhöjd, en bred front veranda och central luftkonditionering. En komplett frukost serveras i en matsal, mot en extra kostnad, kan göras middag arrangemang i förväg. Wi-Fi, TV och Dish Network finns i alla rum. The Garden Room är $ 85 per natt, Örnnästet rum är $ 100 per natt och med 2010.


  

Kommentar