Substitut för Chambord

July 1

Chambord, en importerad, svart hallon likör, är populär i cocktails, matlagning och bakning. Medan Chambord är en smakrik förutom många recept, tenderar det att bli dyrt. Om du får slut på Chambord eller inte vill köpa den, kan du ersätta det med både alkoholhaltiga och alkoholfria alternativ.

hALLON~~POS=TRUNC

Den enklaste substitut för Chambord är hallonsaft. Ersätta det åtgärd för åtgärd i kokning, bakning eller dricka recept. Om du inte kan hitta hallonsaft på din butik, göra din egen genom att trycka på hallon i en juicepress. Du kan också göra en puré av hallon.

hallon extrakt

Hallon extrakt är en annan lättillgänglig och alkoholfri substitut för Chambord. Leta efter den på din lokala livsmedelsbutik eller hälsokostaffär. Använd denna ersättning för matlagning och bakning, snarare än drycker.

apelsinlikör

Om du letar efter en alkoholist substitut för Chambord, prova apelsinlikör. Det finns många märken av apelsinlikör, och smaken kommer spetsa en alkoholhaltig dryck i mycket samma sätt som Chambord. Många apelsin likör görs med andra kryddor och frukter för att accentuera smaken.

Creme de Cassis

Creme de Cassis är en röd likör gjord av svarta vinbär. Det är effektivt som ett substitut för Chambord eftersom Chambord ingår också svarta vinbär smak. Raspberry smak kan inte vara lika stark som med Chambord, men Creme de Cassis kommer replikera syrliga smak.


  

Kommentar