Hur Koka Alaskan King Crab Legs

March 29

Ingenting säger haute cuisine riktigt gillar väl förberedda King Crab ben serveras ångande på ditt bord. I kombination med en trevlig bakade potatis, vissa färska sallad gröna, och ett glas vitt vin, King Crab benen är den perfekta måltiden. Om du köper din krabba fortfarande medan det fortfarande är vid liv, är benen redan kokta. Allt du behöver göra är att värma upp dem igenom.

Instruktioner

1 Lägg krabba benen i din långpanna, tills pannan är drygt hälften fylld. Packa dem så hårt som du vill, eftersom även matlagning är inte ett stort problem, eftersom dina krabba benen är förkokt av skaldjur processorn.

2 Tina dina King Crab benen i långpanna, täckt med folie, i kylskåp över natten. Placera långpannan så långt upp i ditt kylskåp som du kan, eftersom det är något varmare nära toppen. Täcker pannan säkerställer att krabba benen inte kommer att plocka upp några konstiga smaker.

3 Värm ugnen till 400 grader F. Ställ in långpanna nära ugnen medan den förvärmer.

4 Fyll stockpot med 1 liter vatten, och placera på hög värme. Tillsätt citronsaft, salt och vitlök. Sätta vattnet till en rullande koka.

5 Öppna ugnsluckan när den är förvärmd, och dra ut mitt rack så det är tillgänglig. Placera långpanna innehåller krabba benen på mitten rack.

6 Placera ugnen vantar på händerna, och häll försiktigt vattnet från stockpot i långpannan innehåller krabba benen. Tryck i mitten rack i ugnen, och värme krabba benen under 7 minuter. Försiktigt bort långpannan ur ugnen och dränera vattnet från benen. Spricka benen med hjälp av din favorit metod, och servera på en stor tallrik till dina gäster.

Tips

  • Om du befinner dig i en tid kritan, kan du snabba tina dina krabba ben, liksom. Fyll din långpanna med kallt vatten, och placera under köksblandare. Slå på kranen något och låt den gå över krabba benen. De bör tina i 20 till 30 minuter. Pressa den tjockaste delen av benet för att säkerställa att de är tinade.
  • Du kommer att arbeta med kokande vatten. Var försiktig. Kom ihåg att många typer av vanlig ugn vantar förlorar alla sina isoleringsförmåga ögonblicket de blir blöta. Om mitt du bär blir blöt, byta till en annan innan du vidrör något varmt.

  

Kommentar