Hur man läger i landet i en RV

April 30

Hur man läger i landet i en RV


Touring USA i ett fritidsfordon är en av de bästa sätten att faktiskt se och njuta av detta stora land. RV organisationer, campingplatser, RV varumärke relaterade camping grupper och utländska resenärer alla främja RV erfarenhet. Varje stat har RV campingplatser, varav en del är gratis. Om du inte äger en RV, kan en hyras i ditt hemland. RV camping tar planering och förberedelse, men erfarenheten är väl värt besväret.

Instruktioner

1 Organisera din resa RV. Vart vill du gå och hur länge har du? Vad är din utgångspunkt? Är barn som reser med dig? Är mer än ett par deltar i denna resa? Vill du ha hög äventyr eller lugn lugn? Svaren avgöra var du går.

2 Vänja dig med fordonet. Om du äger en RV, du förmodligen har tagit det på korta resor och förstå hur det fungerar. Om du hyr en RV, köra runt din kommun och ut på landsbygden för att få en känsla för att driva ett stort fordon. Gasförbrukning bör noteras.

3 Bekanta sig med insidan av RV. Kök och badrum vidta särskilda förståelse för mekanik. Praxis genom kokning en måltid i köket och sova över natten i RV, även om det är parkerad i din uppfart.

4 Planera vilken typ av semester du vill ha. Turnerar och anblick ser ditt mål? Har du en specifik destination? Tar du barnen till nöjesparker? Har du bara vill ha en lugn camping i mitten av skogen? Alla dessa alternativ är tillgängliga för RVers.

5 Kartlägg din resa. American Automobile Club erbjuder gratis kartor och guideböcker till medlemmarna. Ditt lokala bibliotek har även kartor. Bo på vägar som erbjuder tillgång till fordon din storlek. Inte resa långt varje dag, som en fördel med en RV är din förmåga att stoppa någonstans av intresse på vägen. Utnyttja dessa överraskning slutar som de ökar din resa. Var inte målinriktat. Om du hittar en campingplats som tilltalar dig, inte rusa iväg. Du har allt du behöver i din RV för en avkopplande semester var du vill.

Var medveten om vilken tid på året. Om du bor i ett soligt tillstånd året runt, vet att resa norrut kan medföra snöstormar och isiga vägar under vintermånaderna. Alaskas norra kant och Kaliforniens Death Valley föra särskilda utmaningar under vissa månader, som kan avgöra om du väljer att resa och när.

6 Leta efter campingplatser. Varje stat har campingområden som verkar för RV resenären. De flesta är rimligt prissatta. Vissa är gratis. Wal-Mart har över 4000 platser som tillåter RV campare att parkera över natten gratis i sin parkeringsplats.

Välj en campsight som koordinerar med din gillar och ogillar. Vissa erbjuder minimala funktioner där du kan krävas för att rena ditt eget vatten, lämna ditt eget avfall och bära alla dina behov inom din RV. Detta är känt som "dispursed camping." USA Forest Service har många av dessa platser på deras godkända listan.


  

Kommentar