Hur man tar bort rök lukt från hår

August 4

Oavsett hur väl utformade håret är, om det luktar rök det kommer att bli en verklig tur ut. Lyckligtvis finns det en hel del restriktioner avseende rökning möjliggör många av oss att undvika närhet till rökare med en liten ansträngning. Men en kväll på en konsert, en nattklubb eller ens tid i en bil eller hem med en rökare kommer oundvikligen att lämna dig och ditt hår luktar cigaretter. Den goda nyheten är att det finns vissa saker du kan göra för att eliminera lukten från håret när du bara inte kan undvika att bli runt rökare

Instruktioner

Hur man tar bort rök lukt från hår

Ett bär en doftande torktumlare ark i handväskan när du vet att du kommer att vara i en rök fyllda miljö. Detta kan verka underligt, men gnugga torkbladet på håret omedelbart efter rök exponering kommer att hjälpa dölja lukten. Helt enkelt göra din väg till ett badrum så snart du avslutar rökig miljö, gnugga arket mot håret, på samma sätt som du skulle torka håret med en handduk och restyle.

2 Tvätta håret så snart som möjligt efter att du har varit i en rökig atmosfär. Detta kommer att vara det bästa sättet att eliminera lukten av rök från håret. Välj en schampo, som kommer att vara mest sannolikt att få håret pipig ren. Blöt håret och massera schampo i håret för ett par minuter. Skölj håret ordentligt och om det är tillräckligt lång, ta en doft. Om du inte längre luktar rök, fortsätta med balsam. Om du fortfarande luktar rök, upprepa schamponeringen processen.

3 Använd ett vattenfritt schampo om duscha är inte alternativet. Det finns en mängd olika vattenfria schampo produkter på marknaden som kan hjälpa rengöra rök lukten från håret. Täck axlarna med en handduk så att du inte får pulvret över dig. Applicera pulverform substans till toppen av huvudet. Använd fingrarna för att massera hårbotten och kamma pulver schampo i håret.

4 Försök att maskera lukten av rök i håret med babypuder för en snabb fix. Den babypuder absorberar doften av rök tillsammans med någon olja i håret. Applicera en liten mängd till hårbotten och kamma igenom det.

5 Tryck upp håret med en doftande hårspray eller bodyspray. En annan snabb lösning för att ta bort lukten av rök från håret är att tillfälligt täcka upp det med en doftande spritz. Även om detta kanske inte helt ta bort stanken från håret, kan det täcka upp det tillräckligt för att få dig igenom dagen eller kvällen.

Tips

  • Använd babypuder sparsamt om du har mörkt hår eftersom det är ett vitt pulver.

  

Kommentar