Hur man lär sig flera språk

June 29

Hur man lär sig flera språk


Att lära sig flera språk hjälper till att kommunicera med andra där engelska inte är huvudspråk. Några studie för att göra sin resa till flera utländska destinationer mer autentiska genom att kunna tala några grundläggande fraser. Andra behöver för att lära sig flera språk för företag. Learning flera språk kan ske genom att delta i kurser vid ett community college, läsa barnböcker eller gå med sociala klubbar.

Instruktioner

1 Lära sig språk som delar en språklig bakgrund, såsom spanska, italienska och franska, som vanligen kallas de romanska språken, eller slaviska språk som ryska, polska och slovakiska. Detta gör det möjligt att höra ljud och tala fraser som liknar eller har samma innebörd. "Si" betyder ja i italienska och spanska. "Takk" och "Tak betyder tack på de skandinaviska språken i isländska, danska, norska och svenska. Detta kommer att hjälpa till med bibehållande av språken.

2 Investera i läroböcker på ett annat språk om att lära sig ett annat språk. En illustrerad barns "Hur man lära sig spanska" bok skriven på franska gör en engelsk läsare att vara nedsänkt i båda språken och lära dem. Samma princip kan användas med språk skivor som eleven blir mer avancerade.

3 Skriva in sig i en språkklass på en community college eller ett privatägt språkskola. Lektionerna hålls för nybörjare till avancerade studenter. Vissa är anpassade för enkla fraser för turister, samtals lektioner och djupgående lektioner som inkluderar läsning och affärsetikett. CD-apparater finns också i varierande grad av expertis.

4 Följ med på en kulturell samhället i det land vars språk som lärs. Många av de organisationer har aktiviteter där språket talas i samtal, en dialog i en pjäs eller sjungit i en Choral grupp.


  

Kommentar