Motell i Alamosa, Colorado

October 22

Motell i Alamosa, Colorado


Alamosa, Colorado är hem till Sand Dunes National Park som har de högsta sanddynerna i Nordamerika enligt staden Alamosa hemsida. Bortsett från denna populära turistattraktion, till staden, som sägs vara bra för utomhusaktiviteter, har otaliga fler saker att se och göra. De som besöker Alamosa kan välja att bo på en av stadens prisvärda motell.

Super 8 Alamosa

Super 8 Alamosa är en icke-rökare anläggning som erbjuder prisvärda boende som inkluderar king size-säng rum med jacuzzi. Motellet ligger i den västra delen av Alamosa och välkomnar gäster varje morgon med en kontinental frukost. Gäster som reser med husdjur kan rymmas, men i september 2010, en $ 10 avgift per husdjur per natt gäller. Gästparkering utanför Motellet, inklusive buss och RV parkering är gratis. Wi-Fi är tillgänglig och det finns också en på plats gäst tvättstuga, bubbelpool och inomhuspool.

Super 8 Alamosa

2505 W. Main

Alamosa, CO 81101

719-589-6447

super8.com

Comfort Inn

Comfort Inn ligger i San Luis Valley, ger gästerna lätt tillgång till närliggande sevärdheter, såsom Colorado Gators Alligator Farm, Rio Grande Scenic Railroad och Splashland Hot Springs. Varje morgon en gratis varm frukost serveras och en gratis dagstidning levereras till gästerna. Hem-stil faciliteter, såsom kylskåp, kabel-TV och en på plats gäst tvättjänster tillhandahålls och tillgång till höghastighetsinternet är tillgänglig gratis. I september 2010, husdjur som väger högst 50 pund. kan rymmas i rum med sina ägare för en $ 20 avgift per husdjur per natt. En $ 50 deposition krävs och högst två husdjur är tillåtna per rum. Du kan parkera utanför Motellet, kostnadsfritt.

Comfort Inn

6301 US 160

Alamosa, CO 81101

719-587-9000

comfortinn.com

Days Inn Alamosa

Days Inn Alamosa hemsida säger att Motellet är perfekt för både fritids- och affärsresenärer. Anläggningen är bekvämt beläget för att ge tillgång till Great Sand Dunes National Park, Alligator Farm och Cumbers Toltec Railroad. Wi-Fi tillhandahålls som är en daglig gratis frukost. Gästparkering utanför Motellet är gratis och bussar och husvagnar kan också rymmas. Denna plats är djurvänligt, men en extra avgift kan tillkomma för att rymma husdjur. Matfaciliteterna i området inkluderar East West Grill, Hunan Chinese Restaurant och Oscars mexikansk restaurang.

Days Inn Alamosa

223 Santa Fe Ave.

Alamosa, Colorado 81101

719-589-9037

daysinn.com


  

Kommentar