Söta frisyrer för kort hår på svart Kvinnor

January 15

Söta frisyrer för kort hår på svart Kvinnor


Även långt hår är ofta tros vara sexig, några av de mest attraktiva frisyrer är det av kort hår på svarta kvinnor. Dessa ser ut kan vara svårt att dra bort, men om det lyckas, det finns inget mer iögonfallande än en kaxig, kort frisyr.

Betydelse

Oavsett om du anser kort hår att vara en hakan pixie cut eller en enkel bob, har korta frisyrer blivit allt populärare och har även vänt några svarta kvinnor i stilikoner.

kända Ties

Några av de mest emulerade korta frisyrer är att av afro-amerikanska kvinnor. Namnen Halle Berry och Rihanna trolla omedelbart tankar av stora frisyrer. I själva verket, även om Berry har skilda vägar med sin kort hår, är stilen fortfarande en av de mest eftertraktade, enligt BeautyRiot.com.

Utseendet Berry debuterade 2006 är fortfarande relevant och oerhört slående idag. En pixie cut med en bit av häftighet, är denna frisyr inte självmedvetna eller mindre vågade kvinnor. Men det kan se otroligt på de flesta ansiktsformer.

typer

Var inte rädd för förändring. Om det är något som kvinnor som Rihanna har lärt oss, är det att ingen kort frisyr bör uteslutas. Oavsett om det är en bob med tunga smällar, en asymmetrisk chin-bete stil, eller hennes ökända super kort stil, visar Rihanna att korta frisyrer kan komma i många varianter. Återigen, dessa är inte för svag i hjärtat, men den dramatiska bang kompletterar ögon och kindben väl.

missuppfattningar

Oroa dig inte att kort hår är inte rätt för din ansiktsform, kroppsstorlek eller hårtyp. Det är en nedskärning ute för alla. Om en pixie cut inte kommer att fungera för dig, prova en djärv och vågad bob, ala Mary J. Blige. Denna frisyr kan fungera för kvinnor i alla storlekar och kan göras med antingen höjdpunkter eller smällar att ställa dig isär.

överväganden

Många kända och onekligen vackra svarta kvinnor har blivit frisyr ikoner på grund av deras korta stilar. Tidskrifter som "väsen" namn kvinnor som Rihanna deras "It" flicka i månaden på grund av deras eleganta hår och oklanderlig stil. De har också artiklar om kvinnor som Solange Knowles, som tar den korta klippt ett steg längre med en ren, buzz cut. Frisyrer som pixie nedskärningar, chin-längd guppar och mohawk-esque nedskärningar har gjorts känd genom kändisar och kan inspirera svarta kvinnor att hålla det kort och koncist.


  

Kommentar