Hur gör jag Fifties frisyrer?

January 19

Hur gör jag Fifties frisyrer?


Det fanns många frisyrer på 1950-talet, som sträcker sig från stift lockar i början av decenniet till bikupor som präglade senare år, och pontyails gynnas av yngre flickor. Några av de populära frisyrer infördes av kända figurer, såsom Lucille Ball pudel curl. Kanske den mest kända frisyr av 1950-talet var Bouffant. Detta ser var populär genom mitten av 1960-talet, och det gjordes mest kända av Jacqueline Kennedy.

Franska Twist

Samla håret i handen i en låg hästsvans och vrida hela längden på håret, dra upp den. Vid hjässan, stoppa ändarna av hår i twist, och säkra med hårnålar. Lätt borsta alla lösa hår i twist och säkra. Avsluta twist genom att ställa in hår med en lätt spray av hårspray.

Bikupa

Divide slag torkat hår i två sektioner, separera håret börjar vid öronen och över hjässan. Klipp den främre sektionen. Skapa en hög fransk twist med det bakre partiet av hår, och använda hårnålar för att fästa håret tätt mot huvudet. Lossa den främre delen av håret, borsten i en låg sida del och dra den runt twist. Borsta håret i en cirkel, sätter håret ner i twist. Detta skapar en poof av hår på toppen av den franska twist. Ställ in bikupa med hårspray.

hästsvans

Efter att ha arbetat en blandning av mousse och gel i rötterna, borsta ändarna på håret med en rundborste. Dra håret i en hög hästsvans och fäst med ett elastiskt. Curl ändarna av hästsvans med användning av en stor-fat locktång; rulle hår upp ungefär en till två varv på järn. Lätt borsta håret för att skapa en flip, och ställa med hårspray.

bouffant

Föna nytvättade hår genom att böja över och låta håret falla mot golvet. Se till att ditt hår är helt torrt och rakt. Låt håret svalna innan du använder klämmor för att dela upp håret i flera 1- till 4-tums sektioner. Reta håret ett avsnitt i taget genom att kraftigt arbetar en fintandad kam från topp till rot. Korrekt retad hår liknar en staplade häckar. Applicera stylingprodukt såsom mousse till en galt-borste, och lätt borsta kapslade håret rakt. Tryck inte för hårt på håret, och låt den poof upp i den rundade bouffant. Ställ in Bouffant med hårspray.


  

Kommentar