Hur man vandra till Overlook Hotel i Woodstock, NY

July 31

Hur man vandra till Overlook Hotel i Woodstock, NY


The Overlook Hotel var en gång en eftertraktad destination Catskill Mountains i New York state i slutet av artonde och början av nittonde århundradena. Ruinerna står idag är ett roligt mål att vandra till. Leden är tillgänglig och ganska klättra, men den natursköna vyn överst är väl värt besväret.

Instruktioner

1 Kontrollera att du har alla dina vandring redskap som är säsongsmässigt lämpligt. Pack mat och vatten. Bära stadiga vandringsskor.

2 Följ vägen, som är markerade med röda trail markörer. Detta är en vacker vandring på en jeep väg, en kombination av eld väg och trottoar.

3 Klättra i cirka 2,5 miles. Det kommer att bli en stadig vinst i höjd, så ta vilar när du behöver dem. Kom ihåg att takten själv - resan till toppen är bara hälften av resan, har du fortfarande att vandra tillbaka ner.

4 Efter 2,5 miles, kommer du till ruinerna av Overlook Hotel. Det konkreta skalet är allt som finns kvar av hotellet. Låt fantasin flöda och undrar vad det var som över 100 år sedan för att semester i denna plats.

5 Nära Overlook ruiner finns det en ny sändning tornet, en unik kontrast av gammalt och nytt.

6 Det finns ett annat spår som kommer in från vänster och leder till Echo Lake. Gå direkt till brandtornet. Det är vanligtvis en steward på tornet under sommarmånaderna.

7 Nära tornet är ett kort spår som leder till en scenisk vetter som har en fantastisk utsikt över Hudson Valley och Ashokan Reservoir.

8 När du är klar på toppen, vända runt och komma ner på det sätt du kom.

9 Vandra tid, beroende på din nivå, är cirka 3 timmar. Höjden vinst på vandringen är 1.400 fot och den totala sträckan är 5 miles tur och retur.

Tips

  • Glöm inte att ta kameran att ta bilder av den vackra utsikten över.
  • Se till att du lämnar tillräckligt tidigt på dagen så att du har dagsljus för hela resan. Du vill inte att sjunka i mörker, om du inte är bekant med den branta terrängen.
  • Var försiktig med terrängen på vintern. Den branta terrängen och is på spåret kan göra detta en farlig vandring.
  • Var noga med att ha ordentlig vandring redskap för säsongen - klänning i lager för att vara förberedd för väderomslag, som är vanliga på denna höjd.

  

Kommentar