Hur får gula missfärgning Off av fingernaglar

May 1

Fingernaglar som gulnad efter en mörk-tonad nagellack har avlägsnats är sannolikt missfärgade som ett resultat av färgning. Om den gula missfärgning i naglarna är alltid närvarande, men se din läkare. Det kan vara ett tecken på en svampinfektion för vilken ett recept nagelbehandling kan vara nödvändig. Du kan förhindra framtida spik färgning med hjälp av en tydlig baslack på dina naglar innan applicering av mörkare färg.

Instruktioner

1 Häll 1/3 kopp vatten i en liten skål. Ta bort locket från flaskan av väteperoxid, fyll locket med väteperoxid och hälla vätskan i vattnet. Lägga till ytterligare två lock full av väteperoxid till vatten och rör om.

2 Doppa en ren tandborste i den utspädda väteperoxid och skaka bort överflödig vätska. Skrubba missfärgning på naglarna med tandborsten. Upprepa processen tills missfärgningen är borta. För svår färgning, kan du behöva dra fingrarna i den utspädda väteperoxid i två till tre minuter innan skuras dina naglar.

3 Blöt en bomullstuss i icke-aceton nagellacksremover och köra det över dina naglar för att avlägsna eventuella kvarvarande väteperoxidlösning. Klappa dina naglar torka, sedan använda en nagelband olja till naglarna. Låt oljan sjunka in i tre till fem minuter.

4 Fukta en ny bomullstuss i nagellacksborttagningsmedel. Använd bomullstuss för att rengöra nagelband olja bort av dina naglar.


  

Kommentar