Stugor i Dahlonega, Georgien

February 26

Stugor i Dahlonega, Georgien


Dahlonega är en stad i nordöstra Georgien som ligger i Lumpkin County. Staden ligger nära slutet av Georgia 400, som förbinder Atlanta till många av de nordliga städerna. Det är också inom några minuter från Georgien 400 outlet. North Georgia College State University ligger på den historiska centrala torget. Du kommer att hitta många specialbutiker och restauranger samt många boende i Dahlonega.

Cavender Creek Cabins

Cavender Creek erbjuder hytter kvalitet i hjärtat av Blue Ridge Mountains. Varje hytt har alla moderna bekvämligheter som kan hittas i de flesta hem. Du hittar spisar med gas stockar, fullt utrustat kök, badtunnor, central värme och luftkonditionering och takfläkt. Cavender Creek hytter är bara några minuter från centrala Dahlonega, guld museum, guldvaskning, ridning, fiske, paddling och shopping.

Cavender Creek Cabins
200 Beaver Dam Road
Dahlonega, GA 30533
866-373-6307
cavendercreek.com?

Hatfield s Hide Cabin

Hatfields erbjuder stuguthyrning som erbjuder ett och två sovrum, och smekmånad hytter med jacuzzi-talet. Du kan också hitta eldstäder med gratis trä, kabel och färg-TV. Du kan laga din egen mat i de fullt utrustade stugor med mikrovågsugn och kaffebryggare. Hatfields ligger 55 minuter från Atlanta och ligger inom några minuter till Amicalola Falls, Helen Alpine Village och Babyland General Hospital i Cleveland.

Hatfield s Hide Cabin
3109 Copper Mines Road
Dahlonega, GA 30533-4219
706-864-6743
hatfieldcabins.info?

Yahoola Creek Cabin

Yahoola Creek Cabins ligger minuter från centrala Dahlonega. Stugorna har två sovrum, öppen spis, välvda tak och fullt utrustade kök. Tre och fyra sovrum finns också tillgängliga om du planerar en semester med familjen. Du kommer att njuta av vacker utsikt från de övre och nedre, överdimensionerade hyttdäck. Sitt på gungstolar på däck och dra nytta av avskildhet och lugn som hytter har att erbjuda. Area verksamhet omfattar guldvaskning, utforska guldgruvor, shopping och restauranger.

Yahoola Creek Cabin
448 North Hidden Valley Trail
Dahlonega, GA 30533
706-973-0265
pawsonyahoola.com?

Dahlonega Kabiner

Dahlonega Cabin är en lyxig stuga som erbjuder utmärkt utsikt över bergen från alla rum. Stugan har 3 sovrum och 2,5 bad med en king size säng i Master. Andra faciliteter inkluderar en fem personer badtunna, marmorgolv, 2 vardagsrum, en wrap runt veranda med en gasgrill och DVD-spelare med en inbyggd hög kvalitet Bose ljudsystem. Stugan ligger inom några minuter från centrala Dahlonega och Habersham Winery.

Dahlonega Kabiner
358 Wolf Mountain Trail
Dahlonega, GA 30533
706-344-7591

dahlonegacabins.com


  

Kommentar