Hur att dölja celluliter med en kort klänning på

September 19

Hur att dölja celluliter med en kort klänning på


De flesta kvinnor har celluliter och även om de inte gillar det, de lär sig att planera sina kläder runt den. Inte skygga bär en kort klänning för att du är självmedveten om dina celluliter. Det finns många sätt att dölja dina celluliter så att ingen annan än du ens vet att det är där.

shapewear

Dölja dina celluliter genom att ha strumpor under din klänning. Bära en kropp shaper som ger täckning från magen ner genom mitten av låret. Bara se till att det inte faller under din klänning. Du kan också bära leggings, strumpbyxor eller mörka strumpbyxor under din klänning att dölja celluliter.

garvning

Applicera själv-utan-sol till områden där du har celluliter, eftersom det inte är så märkbar på mörkare hud som det är på blek hud. Var noga med att tillämpa själv sol jämnt så att det ser naturligt och inte splotchy. Börja med att applicera själv-utan-sol några dagar innan du planerar att bära klänning, så färgen gradvis kan mörkna huden. Du vill inte att oroa sig för både celluliter och felaktigt tillämpat själv sol.

Skor

Välj högklackade eller kil skor över lägenheter och skor med en ankelband. Skor med klack kommer att förlänga benen, gör din celluliter mindre märkbar. Folk kommer att fokusera på dina långa ben, i stället för celluliter på låren.

Klänningslängd

Du kan fortfarande bära korta klänningar när du har celluliter, men välja en klänning som täcker din problemområde. Till exempel, om du har celluliter på låren, hitta en klänning som faller strax under detta område. Du kan fortfarande bära en kort klänning, men eftersom det täcker dina celluliter, du kommer inte att tillbringa natten är självmedveten om det. Att välja en klänning som smickrar din kropp typ är det bästa sättet att se och må bra.


  

Kommentar