Hur hittar jag äkta Kojic Acid Soap säljare?

November 20

Hur hittar jag äkta Kojic Acid Soap säljare?


Kojic acid är en svamp biprodukt och produceras under jäsningsprocessen av mältat ris i skull produktion. Även om föreningen är en vanlig komponent i den japanska dieten, var det första odlas för användning i hudvård 1989. När den används på huden, hämmar Kojic syra melanin produktionen, det pigment som ger oss vår unika hudfärg, ljusare hudton och attacker problem pigmentering. Medan hudblekande produkter såsom glykolsyra och hydrokinon är allmänt tillgängliga i butiker, är Kojic acid tvål främst levereras av specialhudvårds återförsäljare eller webbsidor. Innan du väljer en linje av Kojic acid tvål, bör du vidta förebyggande åtgärder.

Instruktioner

1 Rådgör med en hudläkare innan du investerar i Kojic acid tvål. Han kan rekommendera en viss linje hudvård, och, beroende på din hudtyp och allergiframkallande tendenser, kanske han föreslår att du använder den på en försöksbasis. Även Kojic syra dipalmitate - den förening som används i Kojic acid tvål - har färre hälsorisker än hydrokinon, som har kopplats till hudsjukdomar och cancer, kan det orsaka känslighet och kontaktdermatit.

2 Forskning Kojic syra tvål tillverkare på Internet. Läs produkt ingredienser och recensioner innan du köper. SkinWhitening.org recensioner hudtonande produkter som tillverkats av ett brett spektrum av tillverkare, inklusive Meloderm, Ambi, Shiseido och Clinique. Webbplatsen rekommenderar att du överväger att lätta uppväger eventuella biverkningar. Hudtonande krämer, som regel, kan orsaka ochronosis. I detta tillstånd, melanin pigment ligger nära hudens yta går ner i djupare hudlagren och blir nästan omöjligt att ta ut. Användning av hudtonande tvål kan också resultera i akne, finnar och utslag, som inte kan klara sig utan en hudläkare intervention.

3 Läs konsument och professionella produktbetyg. Även under din forskning, notera hur länge tillverkaren har varit i branschen. En av de äldsta papaya Kojic syra tvål tillverkare, Diana Stalder producerar Dermaline hudvård linje. Deras tvålar har färre artificiella ingredienser, och linjen har hudtonande tvål i graderade koncentrationer. Dessutom, om Kojic acid tvål är för stark, har de alternativa ljusare tvålar suger som Black Tvål och rosa lakrits Soap. Meladerm en Kojic syra baserad linje godkändes av American Academy of Dermatology, hävdar att deras produkter kan ge observerbara färgförändringar i så lite som två veckor.

4 Kontrollera företagets returpolicy. När du köper produkten, använd den enligt tillverkarens anvisningar. Det betyder, lämna tvål i ansiktet längre än tre minuter. Kojic acid tvålar tenderar att torka ut och strama upp huden - följa upp med en fuktighetskräm. Och eftersom produkten hämmar melanine produktion, alltid bära en hög solskyddsfaktor solskyddsmedel när du använder produkten. Om du har en allergisk reaktion, att du förstår företagets politik för bidrag och ansvar. Innan de accepterar produkter tillbaka, vissa företag, som Dermaline, kan tyda på en mildare belysning tvål.


  

Kommentar