Hotell i Dubrovnik, Kroatien

August 31

Hotell i Dubrovnik, Kroatien


Ligger på Kroatiens Adriatiska kusten lockar den antika staden Dubrovnik ett stort antal besökare varje år. Staden utvecklats från två separata bosättningar som går tillbaka till det sjunde århundradet, och dess namn härstammar från den serbiska ord för trä. Genom historien, stadsmuren stöts inkräktare från Serbien, Makedonien, Venedig och på andra håll. Dagens besökare njuta av historiska turer i Dubrovnik samt moderna restauranger, barer och nattklubbar.

Dubrovnik Hotel Excelsior

Det femstjärniga Dubrovnik Hotel Excelsior, som öppnade 1913, erbjuder sina gäster en fantastisk utsikt över Adriatiska havet och ett bra läge nära den gamla stadskärnan. Den 158-rums hotell riktar sig till dem som söker lyx. Kända tidigare gäster inkluderar Queen Elizabeth II av Storbritannien, Ivana Trump och Edward Kennedy. Standardfunktioner inkluderar platt-tv, minibar och värdeskåp, även balkong med utsikt över Adriatiska havet förblir främsta attraktionen. En på plats frisör och terapeut skämma bort gästerna på hälsocentret medan jacuzzi och bubbelpooler erbjuder en plats att koppla av.

Dubrovnik Hotel Excelsior

Frana Supila 12

Dubrovnik

kroatien

011-385-20-332-435

alh.hr

Valamar Lacroma Dubrovnik

Beläget på halvön Babin Kuk, förblir Valamar Lacroma Dubrovnik upptagen året som den största spa och konferenscenter i regionen. Hotellet har plats för upp till 804 gäster i 385 rum som har LCD-tv, Wi-Fi och minikylskåp. Inomhus- och utomhuspooler glädja simmare, liksom närheten till stranden. Hotellet erbjuder massage, tennisbanor, gym och spa-behandlingar. Valamar Lacroma innehåller den största konferenslokal i Kroatien; Det rymmer upp till 1000 deltagare och fungerar som en populär plats för seminarier.

Valamar Lacroma Dubrovnik

Iva Dulcica 34

Hr-20000 Dubrovnik

kroatien

011-385-52-465-400

valamar.com

Grand Villa Argentina

Den 162-rummet Grand Villa Argentina erbjuder besökarna ett utmärkt läge vid Adriatiska havet. Rummen har höghastighetsinternet, pay-per-view-tv, minibar och bankfack. Simmare välja mellan en utomhuspool med saltvatten, en inomhuspool eller en privat strand. Hotellet uppfyller behoven hos affärsresenärer med ett konferenscenter och festsal som rymmer nästan 500 personer. Ett gym och hälsocenter är bland de bekvämligheter. Trots sitt utmärkta läge hotellet är billigare än de närliggande lyxiga resorts.

Grand Villa Argentina

Frana Supila 14

20000 Dubrovnik

kroatien

011-385-20-444-555

gva.hr


  

Kommentar