Skördefest i Anaheim, Kalifornien

December 14

Två saker skiljer den tre dagar långa Skördefest Original Konst och hantverk Show (harvestfestival.com) från liknande händelser. De konstnärer och hantverkare på Anaheim, Kalifornien, till en rättvis klä upp speglar sitt hantverk - du kan spionera vildmarksfotograf i klätterutrustning, en juvelerare klädd i viktoriansk stil kläder eller en målare bära pasteller som passar ihop med hennes målningar. Och detta är en jurybedömd utställning som kräver att alla utställare att hand göra sina produkter i USA eller Kanada, med hjälp av sina egna originella och kreativa design. Det betyder att du hittar en-of-a-kind objekt från mer än 200 utställare vid detta evenemang oktober.

Historia av showen

Dörrarna öppnas vid den första festivalen på en helg i 1972 vid Concourse Exhibition Center i San Francisco. Land, eller folkkonst, var det viktigaste dra på mässan. Det växte till flera helger och städer och alltid presenterade ett tema som ändras från år till år. I mitten av 1990-talet tog showen på en business-and-teknik orientering, men det ändras tillbaka till konst och hantverk i 2005. För närvarande Anaheim Evenemanget lockar ca 15.000 personer under loppet av helgen. Om du reser i västra USA, hittar du Skördefest Original- konst och hantverk visar i åtta Kalifornien städer, Las Vegas och Phoenix.

Konst och hantverk

Du normalt hittar träslöjd, keramik, hemlagad mat, handvävda kläder, smycken, trädgårdsdesigner, leksaker, glas, ljus, foto, skulpturer, målningar och ferieprydnadar visas på festivalen. Artister visa hur deras hantverk görs i demonstrationer schemalagda under hela dagen. Gotländska utställare Fred och Susie Heminger (mrfudge.com) från södra Kalifornien har sålt deras hemlagad fuskverk och godis på festivalen sedan 1990. Han har en stor fudge mästare som ibland fortfarande hjälper till i produktionen av hand omrörning av fudge matlagning i kopparkittlar eller handbildande det på 1000 pund marmorbord.

Mat och underhållning

Leverantörer ger ut gratis smak av deras specialitet livsmedel, såsom handpressad olivolja, dips och heta såser. Men om du behöver lite mer näring än prover, kan du köpa grundläggande cafe mat, inklusive hamburgare, varm korv och pommes frites. Alkohol är tillgänglig, liksom läskedrycker och vatten. Om du tar barnen, kan de samlas på det roliga zonen, där en dockspelare underhåller och en man på styltor gör ballong djur. Det finns också praktiska konst och hantverk för alla åldrar. Levande underhållning inkluderar promenader artister i dräkter samt tribute band på scenen.

Kommer dit

Head to Hall E i Anaheim Convention Center för inomhus festivalen, som äger rum fredag ​​till söndag. Köp en inträdesbiljett online eller vid dörren; Det är giltigt för hela helgen. Du ska betala för parkering på kongresscentret, men lokala bussar kongresscentret från olika platser i Orange County.

kvälls~~POS=TRUNC aktiviteter~~POS=HEADCOMP

När festivalen stänger för kvällen, kommer du att upptäcka andra nöjen eller shoppingmöjligheter i närheten. Downtown Disney erbjuder shopping och restauranger i sydöstra hörnet av Disneyland Park, tvärs över gatan från kongresscentret. Om du hellre vill gå på konsert eller National Hockey League spel, chef över till Honda Center som är ca 3 miles öster om kongresscentret.


  

Kommentar