Hur man packa en Penske Rental Truck

December 12

Även flytta till ett nytt hem kan vara en spännande utveckling i någons liv, inspirerar det en hel del bävan också. Bortsett från den sociala aspekten av att behöva möta nya grannar, en av de aspekter av rörliga som berör människor mest packar upp sina tillhörigheter och sätta dem i en hyra lastbil.

Fortfarande, packa en Penske hyra lastbil behöver inte vara så överväldigande som man kan tro, speciellt om du följer några riktlinjer som gör det möjligt för dig att göra jobbet korrekt och effektivt.

Instruktioner

1 Börja med vitvaror. De stora ska alltid förpackas först. Det är bäst att få dessa fast i baksidan av lastbilen, för att undvika att behöva försöka klämma dem senare. Detta gäller särskilt för de 12-fots Penske hyra lastbilar som inte lämnar en hel del extra utrymme. I en 26-fots Penske lastbil, kan det finnas lite mer utrymme för fel, om man antar trucken kommer inte att vara helt full. Ta först bort alla lösa bitar från apparater och packa dem i en separat låda. Om någon av apparaterna har dörrar som öppnas eller tillbehör som rör sig, bör dessa poster knytas stängd för att se till att de inte öppna efter att ha packat.

2 Använd madrasser linje väggarna. Även om madrasser måste förpackas, kan de ha en dubbel roll och tillhandahålla stoppning samt. Kantar väggarna i lastbilen med dem kan hjälpa till att minska möjligheten att möbler eller andra föremål kommer att repas från gnida sig mot dessa väggar. Du kan också skydda stora speglarna genom att placera dem i mellan två madrasser. Detta skapar en tät men vadderat område som kommer att hålla spegeln från att bli knäckt.

3 Pack böcker i små lådor. Det kan vara frestande att hitta ett par stora lådor och packa alla dina böcker i dem. Men dessa lådor kan bli mycket tung. Det är bäst att använda flera mindre lådor och packa dem låg på marken i Penske hyra lastbil. Detta kommer att ge en stabil plattform som andra rutor kan placeras.

4 Var särskilt försiktig med rätter. Varje brytbar maträtt bör individuellt förpackade i en plastpåse och tidningen. Det är bäst att stapla dessa rätter på sina kanter i stället för platt ovanpå varandra. Koppar kan staplas, men inte mer än tre eller fyra åt gången. När disken är förpackade i lådor, placera dessa lådor någonstans nära toppen av lagringsutrymmet på lastbilen. Om andra lådor är staplade ovanpå lådor som innehåller rätter, finns det en stark möjlighet disken kommer att bryta från trycket.

5 Töm alla utomhus maskiner. Om du flyttar objekt som gräsklippare, ogräs eaters, snöslungor eller gasdrivna trimmers, dränera olja och gas från dem innan du försöker att packa dem i lastbilen. ser också till bladen av dessa objekt kommer inte att exponeras. Om de är, kan de skada andra lådor och påsar under flytten.

6 TV-apparater behöver stöd. När du packar objekt som TV-apparater och datorer som har ömtåliga skärmar, kom ihåg att de alltid ska packas i lådor. Detta gör det möjligt att sätta jordnötter förpacknings eller bubbelplast runt bildskärmarna så att de inte oavsiktligt bryts under resan.

Tips

  • Även om det verkar som om det kommer att finnas tillräckligt med utrymme i en lastbil att packa alla dina tillhörigheter, inte anta att detta kommer att hålla sant. Packa bilen så hårt som möjligt, om du får slut på utrymme innan alla objekt packas.
  • Penske hyra lastbilar finns i olika storlekar. Att få en lastbil som är för stort kan göra det svårt att packa på rätt sätt, eftersom det finns för mycket extra utrymme.

  

Kommentar