Hur man gör Jeans Stiff

August 5

Hur man gör Jeans Stiff


Stiff jeans kan känna sig obekväma, men de har en uppåt. Stiff jeans har färre rynkor på ytan och hålla den ursprungliga formen längre än lösa jeans. Gör jeans stel och skrynkelfritt med stärkelse och ett strykjärn hemma. Använda stärkelsen på de inre och yttre ytorna av de jeans att säkerställa denimtyg förblir stel. Par stela, skrynkelfritt jeans med en färgglad topp och klackar för en eftermiddag ut med vänner eller familj.

Instruktioner

1 Vänd jeansen ut och in med båda händerna. Placera jeans i tvättmaskinen och tvätta under skölj och centrifugering utan tvättmedel och sköljmedel. Tvätt byxor utan tvättmedel och sköljmedel tillåter fibrerna i denimtyg att förbli begränsad. Torka jeans på medelvärme i torken för att hålla tyget stel.

2 Placera badlakan på en plan yta och köra händerna över handduk för att avlägsna ojämnheter och veck. Ta par jeans ut från torken, och hålla jeans inifrån och ut. Placera jeans över handduk med framsidan vänd uppåt mot dig.

3 Ställ stärkelse sprayflaska 6 till 10 inches ovanför ytan av jeans och håll sprayflaska på en 45-graders vinkel. Spraya ett skikt av stärkelsen över den främre ytan på jeans i en svepande rörelse, från topp till botten. Sedan vända jeans över och spraya ett skikt över den bakre ytan av jeansen.

4 Vik jeans på mitten, som uppfyller de vänstra och högra hörn midjan tillsammans. Placera jeans över handduken, och rulla jeans upp in handduken under 30 sekunder, vilket gör att denim tyg för att absorbera stärkelsen. Häll ¾ cup i vattenbehållaren av järn, och sätta järnet på ånginställning, liksom inställning bomull. Sedan åt sidan.

5 Ta bort jeans från handduken. Lägg jeans platt på strykbrädan medan viks på mitten, med baksidan av höger byxben uppåt. Sakta järn baksidan och framsidan av den högra sidan, från topp till botten, under fem minuter. Vänd sedan jeans över, med baksidan av vänstra byxbenet uppåt. Järn baksidan och framsidan av vänster, från midjan till ankeln, under fem minuter. Göra det möjligt för jeans svalna i två minuter.

6 Vänd jeansen rätsidan ut med händerna. Spraya stärkelsen över den främre och bakre ytan av de jeans. Vik jeans i halv genom att uppfylla de vänstra och högra hörn midjan tillsammans. Sedan lägga jeans över strykbräda och järn jeans som anges i Steg 5. tillåta jeans svalna i 15 minuter innan du använder.


  

Kommentar