Smuts cykelvägar i Washington

December 12

Smuts cykelvägar i Washington


Sparka upp damm längs Washington state spår avsedda för motordrivna terrängfordon, inklusive dirt bikes. Statens vackra vyer och stora vildmarken erbjuder en utmärkt miljö för att utforska utomhus.
Som ett resultat av populariteten av ridning i staten, är många stigar hotas av nedläggning. Överanvändning kan skada naturmiljön, inklusive orsakar jordskred när sten och jord störs. Ryttare bör vara respekt för det område som de utforskar.

Gifford Pinchot National Forest

Enligt US Forest Service, har Gifford Pinchot National Forest några av de bästa spår i Washington. Det ligger öster om Longview i södra Washington. Spår rekonstruerade till dirt bike och ATV standard i närheten av Blue Lake är bäst för dem obekanta med området. The Dark Divide och High Lakes spår erbjuda mer utmanande åkning som de flesta spår är mycket smal och har extremt branta sluttningar. Många av banorna är i hög höjd områden, vilket gör rider endast möjlig i slutet av sommaren. Ryttare måste stanna på bestämda spår, bära hjälm, och bära en statlig licens, operatörslicens och terrängfordon klistermärke. Ryttare måste också använda gnistsläckare, strålkastare, bakljus, bromsljus, horn, två speglar och blinkers.

Jupiter Dunes

Öppet året runt, Juniper Dunes ligger nordost om Kennewick. Området omfattar en off-highway fordon "öppna" område där längdåkning resor är tillåten. Även om en del av sanddyner har arealuttag för begränsad användning tillsammans utsedda spår, har ingen tilldelats hittills. Området är också en populär plats för picknick, camping, vandring, ridning och jakt. Vid körning på Juniper Dunes, måste hjälmar och säkerhets flaggor på piska master användas och ryttare måste ha aktuell statlig registrering och OHV / ATV klistermärken.

Capitol State Forest

Capitol State Forest är en av de mest populära områdena för spår cykling i västra Washington. Den norra delen av skogen har mer än 100 miles för ridning. Spår i den södra halvan är begränsade till hästar och vandrare. Området ligger sydväst om Olympia, och spår ansluta till Thurston Grays Harbor terrängfordon Sports Parker. Ridning är begränsad till dagtid och är stängd från november till april.

sadie Creek

Sadie Creek är åtta miles väster om Joyce, Washington. Området har vackra vyer med panorama Mount Baker, sundet Juan de Fuca, Vancouver Island, och San Juan Islands. Denna 15-mil spår erbjuder både på låglandet och robust berg ridning. Den börjar på en höjd av 600 fot och når en topp höjd av 2.500 fot innan looping tillbaka till trailhead.

Lakeview Ranch

Lakeview Ranch och Recreation Site ligger åtta miles norr om Odessa, Washington. Området har vandring, picknick och campingplatser och Odessa kratrar. Områdets enda motoriserade Cykelleden ligger vid den norra änden av området. Det är cirka sju miles av länkade två-spår vägar, varav en del är längs Odessa Pacific Lake vandringsled. Motoriserade cyklar tillåts endast på bestämda spår.

Evans Creek

Evans Creek Natural Area ligger nordväst om Mount Rainer National Park. I området finns en campingplats, rastplats och stigar för off-highway fordon, inklusive 20 miles av stigar för smuts cyklar. Mount Rainier är synlig från flera vista punkter.

Little Pend Oreile & amp; Batey-Bound

Little Pend Oreille ligger 25 miles öster om Colville, har 75 miles av sling spår underhålls av Colville Ranger District. Spår tillgodose alla nivåer och ansluter med Batey-Bould ledsystem. Batey-Bould har 28 miles av svårare spår som upprätthålls av Newport Ranger District.

Okanogan National Forest

Det finns två områden runt Okanogan National Forest med spår för smuts cykel ryttare. Foggy Dew området sydväst om Twisp har en 22-mil slinga trail, liksom camping och picknick anläggningar. Operatörerna måste vara licensierade och bära en OHV / ATV dekal. I slutet av sommaren och början av hösten, de lärkträd i övre bassängen i Martin och Foggy Dew bäckar har en spektakulär uppvisning av gula och guld. Foggy Dew spår ansluter till Sawtooth spår, som har 26 miles för motordrivna cyklar, fiske och övernattning.

Taneum-Manastash

Taneum-Manastash är populär för 4WD fordon och spår cyklar. Området erbjuder många möjligheter slinga med spår av varierande svårighetsgrad längs dalen bottnar och åsen toppar. Vissa spår kan uppleva nedläggningar på grund av avverkning. Beläget sydväst om Cle Elum, platsen har 87 miles av stigar tillgängliga för dirt bike ryttare.

Djävulens Backbone Lake Creek

Den huvudsakliga trail, som är öppen för smuts cyklar, korsar krönet av djävulens Backbone från Crescent Hill till Stormy Mountain. Leden är uppdelat i tre slingor i ett område med vackra vyer som ligger 16 miles väster om Chelan, Washington. Det finns 54 miles av stigar i Djävulens Backbone.

Entiat River

Entiat River ligger i det natursköna Central Cascades. Området omfattar 22 miles av stigar för smuts cyklar. Det är en lätt spår att Mytle Lake, med mer utmanande spår som färdas längs Anthem Creek och Shetipo spår som leder till hög ås utsikt från Duncan Hill och övre Mad River spår. Den tidigare utkik område på Duncan Hill på en höjd av 7,818 fötter ger en panoramautsikt över den övre Entiat bassängen, Pyramid Mountain och South Fork bassängen.

Table Mountain

Table Mountain är mycket populärt med ryttare. Det innehåller också 100 miles av 4WD vägar och 50 miles av stigar för motordrivna cyklar. Området ligger 16 miles norr om Ellensburg, Washington, och en säsongsförslutningar för storviltsjakt. Table Mountain är också en populär plats för bergsklättring och vandring.


  

Kommentar