Hur man gör en ena axeln tröja

March 25

Hur man gör en ena axeln tröja


"Upcycling" kan vara en ganska nytt ord i modebranschen, men konceptet är inget nytt. Upcycling är när du tar något som är på väg till papperskorgen och förvandla det till något annat men användbar och ibland till och med bättre än vad den ursprungligen var avsedd för. Många handgjorda konstnärer och formgivare är upcycling objekt, vrida posterna i armband, cykeldäck i bälten, vinterjackor till funky hattar och vanlig T-shirts i eleganta klänningar, yoga byxor och mode framåt toppar. Upcycle en försiktigt används monterad T-shirt i en no-sy en axel linne.

Instruktioner

1 Stäng av T-shirt ut och in.

2 Skär av ärmarna använder sömmen som en guide. Eftersom jersey inte kommer att riva upp, behöver du inte oroa dig skjortan nötning.

3 Vrid skjortan rätsidan ut, lägg den platt och släta ut rynkor.

4 Rita en krökt linje med krita från utsidan sömmen på halsen till strax under armhålan på den motsatta sidan. Så om du vill bandet på vänster axel, rita kurvan börjar på vänster sida av halsen till höger armhåla.

5 Skär genom båda lagren av din T-shirt på denna linje från halsen till armhålan.

Tips

  • Spara ärmarna och resten av skjortan du avskurna för ett annat projekt. Söm en ände av hylsorna stängd för att använda som fickor på en annan topp.

  

Kommentar