Hur man ansöker ögonskugga till mandelformade ögon

March 4

Mandelformade ögon, som i första hand Asien, är formade annorlunda än kaukasiska eller afroamerikanska ögon. Ögonskugga måste tillämpas i enlighet med ögonform och konturer. Den asiatiska, mandelformade ögon utgör en annan uppsättning av bekymmer när det gäller makeup ansökan.

Instruktioner

1 Välj de rätta verktygen för att tillämpa ögonskugga inklusive en lutande borste, skuggning borste, kladdar borste och blanda borste.

2 Använd olika ögonskugga nyanser. Börja med en ljus skugga på bollen på slutna ögon, sedan byta till en mörkare nyans på veck. Applicera ljus nyans igen, precis nedanför din ögonbryn ben och under ögonbrynet. Genom att använda två eller tre olika nyanser, en mörk, två ljus, skapar du definition och ge ögonlocket några välbehövliga konturer. Asiatiska kvinnor har en enda, i stället för dubbel, ögonlocket. Färgval, liksom färg placering, måste beaktas, som sig bör med alla kvinnor när de ansöker ögonskugga. Olika ögon kräver olika typer av färger och skuggning tekniker.

3 Applicera en mörkare färg ögonskugga än vad som finns på bollen i ögat, med början från den inre veck i ögat och arbeta utåt för att skapa en illusion av ett veck. Se till att du blandar ut några hårda och tydliga gränslinjer så att du har en mjuk look.

4 Observera att asiatiska ögon, som är mandelformade, oftast inte har den dubbla lock, som västerländska ögon gör. Som ett resultat tenderar den asiatiska ögat att se mindre ut. Även när en asiatisk har en dubbel lock, eller veck ovanför ögat, är ögonlocket profil fortfarande mycket annorlunda än på en kaukasisk kvinna. Det finns vissa ögonskugga färger som mandel-eyed kvinna bör hålla fast vid inklusive mörkare nyanser som plommon, brunt, brons, grått och svart. Asiatiskt, mandelformade ögon är ganska vacker och ska vara ordentligt förbättras. När du har tillämpat din ögonskugga, sätta på svart eyeliner och mascara. Svart förstärker mandelformade ögon.

5 Överväg unika färgkombinationer vid tillämpningen din ögonskugga. En trevlig ansökan om mandelformade ögon kräver att du kombinera en skimrande blå färg med brons. Sätt skimrande blå ögonskugga på bollen av ögonlocket. Detta kommer att skapa en illusion av ett större öga. Sätt bronsfärgad ögonskugga på ögonbrynsbenet. En annan färgkombination som är perfekt för mandelformade ögon, och i synnerhet för asiatiska kvinnor som har gulaktiga hudtoner innehåller silver på bollen i ögat med ett plommon skugga på ögonbrynsbenet. Detta skulle vara perfekt för natten.

Tips

  • Titta på videodemonstrationer, såsom den som finns på Videojug.com och Barbie After Midnight videor på Youtube.com, för att få en bättre uppfattning om hur man ansöker ögonskugga till dina mandelformade ögon.

  

Kommentar