Hur man tar bort nikotin rester från hår

February 16

Hur man tar bort nikotin rester från hår


Hur man tar bort nikotin rester från hår. En av de många oönskade biverkningarna av cigarettrökning och passiv rökning är den oljiga resttillväxt i håret. Cigarettrök verkar finnas kvar långt efter exponering för rök i håret, och är ännu värre för storrökare. Lyckligtvis för dem som ofta utsätts för rök, kan du snabbt och enkelt ta bort resten och lukten av nikotin utan att skada håret.

Instruktioner

1 Gör en rest avlägsna skölj som kommer att neutralisera lukt och ta bort den oljiga nikotin uppbyggd från håret. Kombinera 1 msk. äppelcidervinäger, 6 msk. mörkt öl och 2 koppar destillerat vatten.

2 Tvätta håret som vanligt och tillämpa den kalla återstoden avskiljande lösningen på ditt hår i slutet av din dusch. Om du är en rökare, vara säker på att skölj når hårbotten, som källa för olje nikotin återstoden kommer främst från olja körtlar i hårbotten.

3 Skölj håret lätt med rent vatten, om så önskas, eller lämna sköljning i håret för bästa resultat, vridning torr och styling som vanligt. Lämnar skölj in kommer inte skada ditt hår eftersom äppelcidervinäger är samma pH som hårbotten, skyddar dina naturliga oljor och förhindra torr kliande hårbotten. Du kommer att märka lukten av äppelcidervinäger som håret torkar; Men när torka ingen doft bör noteras.

4 Använda skölj så ofta som krävs för vacker, nikotin rest fritt hår.


  

Kommentar