Lätt Kort hår nedskärningar för kvinnor

October 20

Väljer att klippa håret kort kan vara spännande och skrämmande. Kort hår kan ge en tidlös look som är både feminin och modern, men fel snittet kan betyda månader växer ut. Om du ska klippa håret, ha kul med det. Att gå in i salongen att veta vad ditt hår kan och inte kan göra kommer att hjälpa dig att lämna med en frisyr du kommer att älska.

Genom att känna dina gränser

Det är viktigt att veta din ansiktsform och hår typ när man överväger en kort frisyr. Tänk på att korta frisyrer betona starka ansiktsdrag. Vissa ansiktsformer, såsom ett ovalt ansikte, har sådana mjuka funktioner och benstomme att det kompletterar nästan alla frisyr, där som hjärt- och diamantformade ansikten med starkare käken linjer mer begränsad.

Att känna din hårtyp kommer också att hjälpa dig att eliminera potentiellt skrämmande frisyrer också. Om ditt hår är tjockt och lockigt, är en pixie cut inte det bästa valet för dig. Välj en frisyr som fungerar med hårets naturliga tendenser, eftersom detta kommer att bidra till din frisyr ser naturligt och är lätt att underhålla. Din stylist kan alltid visa nya sätt att styla håret, vilket ger dig variation med din del.

Bob

Bob hårklippning har alltid varit en stapelvara i god hårstyling, och kan ses på valfritt antal kändisar på en regelbunden basis. En bob kan titulera för att passa alla hårstruktur och ansiktsform. Prohaircut.com konstaterar att det finns tre typer av Bobs: en enda längd cut, en flippy bob och en lockig bob. Den enda längd bob är den mest traditionella. En flippy bob är mer funky och flirtiga med lätt skiktning. Lockigt bob är en mjukare look som har mer dramatiska lager för att möjliggöra volym och dimension för naturligt lockigt hår.

toppskarv

Toppskarv frisyr satte sin prägel på 1970-talet och har varit en populär klippa sedan dess. En shag frisyr är starkt skiktad och ofta utformade som en sexig, lekfull look. Fullerheadofhair.com konstaterar att en shag frisyr är inte idealiskt för fint hår. Detta kan dock vara en stor stil för tjock, vågigt och lockigt hår.

Pixie

En pixie cut är den en av de mest dramatiska korta frisyrer som är tillgängliga för kvinnor. Pixie nedskärningar skapas med flera lager och en övergripande kortare längd, vilket kräver mer regelbundet underhåll. Denna stil är mer begränsad i hur det kan titulera, men kan lätt se mjuk och feminin. Beauty Cosmetic Guide hemsida säger att pixie cut är idealisk för en hjärtformad ansikte.


  

Kommentar