Platser att lagra bagage

September 27

Det kan vara mycket besvärligt att bära bagage när du reser. Om du vill lagra ditt bagage, hittar du flera alternativ. Du kommer att behöva bestämma vilket alternativ som är bäst för dig baserat på kostnader och plats. Var noga med att ta bort pengar och andra värdesaker, som din kamera och pass, från ditt bagage och låsa den innan de passerar den för förvaring. Men på vissa ställen du kan bli ombedd att lagra ditt bagage olåst av säkerhetsskäl.

hotell

Hotell ger ofta bagageförvaring tjänster till sina gäster, och det kan användas även efter att du har checkat ut från hotellet. Det finns oftast ingen extra avgift för att använda ett hotellets bagageförvaring. Men ditt bagage är lämpligt ett generöst tips till Bellman eller receptionen arbetstagare som lagrar och hämtar.

flygplatser

Flygplatser är ett bra alternativ för att lagra ditt bagage. Till exempel, bagageförvaring vid John F. Kennedy International Airport i New York är $ 4 till $ 16 per dag (från och med 2011), beroende på storleken på ditt bagage. För människor i transit som ännu inte har nått sin destination, kan det vara lämpligt att lagra bagage på flygplatsen medan vila på flygplatsen hotell eller utforska snacka staden.

Järnväg eller busstationer

Inte alla järnvägen och busstationer erbjuder bagageförvaring, men om de gör det tenderar att vara billigare än andra alternativ bagageförvaring, särskilt flygplatsen. Till exempel, Penn Station i New York avgifter $ 5 per påse per dag (1 maj, 2010) oberoende av bagage storlek. Däremot kan du bli ombedd att visa din tågbiljett att använda bagagekontroll rum de vid Amtrak stationer. Om du inte är ute och reser med tåg, kan du bli tillfrågad om legitimation.

Bagageförvaring företag

Om du inte kan hitta en plats att lagra ditt bagage på annat håll, kanske en bagageförvaring företag vara ett bra alternativ för dig. Till exempel Schwartz Travel i New York avgifter $ 7 till $ 10 per dag (i februari 2011), beroende på storleken på ditt bagage. Det finns också månatliga monterhyra tjänst som kostar $ 2 till $ 5 per dag (som februari 2011). Vissa bagageförvaring företag kommer också plocka upp ditt bagage från en närliggande plats som ett hotell eller en flygplats för en extra avgift.


  

Kommentar