Vandrarhem i Amsterdam, Nederländerna

July 22Amsterdam är en av Europas äldsta städer, med ursprung i 13-talet som en fiskeby och utvecklas till en kommersiell och kulturella nav på kontinenten. Många turister har rest till Amsterdam under åren för att uppleva stadens rika historia och kulturella sevärdheter. Amsterdam är känd som en tolerant och öppen stad, men är också rankad som en av de 25 säkraste städerna i världen, enligt Amsterdam turism och kongress Board. Som är fallet i de flesta europeiska städer, det finns gott om övernattningsmöjligheter i Amsterdam och vandrarhem är verkligen ett populärt val för äventyrslystna resenärer.

The Bulldog Hotel

The Bulldog Hotel Amsterdam ligger i centrum av staden, och påstår sig vara den första femstjärniga rankade vandrarhem i världen. Förmåner som ingår med en vistelse på The Bulldog inkluderar 24-timmars reception, färska blad och handdukar dagligen, gratis trådlöst internet, gratis rundvandringar och tillgång till tvättstuga, enligt Bulldog. Vandrarhemmet är video säkrad och kommer endast eller icke-rökare rymma kvinnor. Besökare kan välja att bo i en sovsal, privata rum, lyxiga rum eller en lägenhet beroende på vistelsens längd och prisförmåner. Om det är din födelsedag kan du få en fri natt vistelse, och id-studentkort får du en fem till tio procent rabatt, enligt Bulldog.

The Bulldog Hotel Amsterdam

Oudezijds Voorburgwal 220 1012 GJ

Amsterdam, Nederländerna

0031- (0) 20-620-38-22

bulldoghotel.com

The Flying Pig Vandrarhem

I Amsterdam Flying Pig Hostels har två platser i centrum, en ligger uptown och andra centrum. Antingen plats kommer att få dig i hjärtat av Amsterdam, omgiven av attraktioner och nattliv som resenär kan önska sig. The Flying Pig Vandrarhem är speciellt riktade till en yngre kundkrets, och endast besökare i åldern 18 till 40 får stanna, enligt den flygande gris. Förmåner som ingår i priset för en vistelse inkluderar frukost, linnedukar, gratis trådlöst internet, skåp, guider och gratis stadsturer, enligt den flygande gris. Båda vandrarhem har även fullt utrustade kök där gästerna kan laga sin egen mat.

The Flying Pig Uptown Hostel

Vossiusstraat 46 1071 AJ

Amsterdam, Nederländerna

31- (20) -400-41-87

flyingpig.nl/hostels/flyingpiguptown.php

The Flying Pig Downtown Hostel

Nieuwendijk 100 1012 MR

Amsterdam, Nederländerna

31- (0) -20-420-68-22

flyingpig.nl/hostels/flyingpigdowntown.php

Heart of Amsterdam

Heart of Amsterdam är en Hollywood inspirerade vandrarhem med temarum såsom deras "Pulp Fiction" och "Austin Powers" rum. Vandrarhemmet ligger i red light district och är bara en tre minuters promenad från centralstationen, i enlighet med Heart of Amsterdam. Fördelar som kommer med en vistelse på vandrarhemmet inkluderar skräddarsydda sängar, personliga eluttag, personlig läslampa, gratis Skype-telefon, gratis trådlöst internet, dagsfärska handdukar, kabel-TV, 24-timmars service och en fullständig frukostbuffé, enligt till Heart of Amsterdam.

Heart of Amsterdam Hostel

Oudezijds Achterburgwal 118-120 1012 DT

Amsterdam, Nederländerna

31- (0) -20-624-8879

heart-hostel.nl/default.asp?contentID=1206


  

Kommentar