Så att välja rätt glasögon

July 16

Oavsett om det är varmt och soligt på sommaren eller kall och luftkonditionerade på kontoret, ett trevligt par fälgar avrundning ut ögonen är varmt välkomna tillbehör för många.

Instruktioner

Att göra rätt val

1 Utvärdera den typ av glas som lämpar sig bäst för ditt ansikte. Mönster som kontrast något med ansiktets konturer kommer att medföra en balans i bilden. Till exempel, rundare formade glasögon tenderar att se bättre på mer kantiga ansikten, och ju fler fyrkantiga fälgar ser bättre ut på rundare ansikten.

2 Tänk på vad som gör dig mest bekväm. Comfort ofta underskattade när man överväger glasögon, mycket till senare förtret för bäraren. Om du hittar glasen obekväma, sedan antingen du inte vill använda dem eller din obehag visas på ditt ansikte när du bär dem. Göra dig själv känna och / eller titta olycklig bör undvikas.

3 Välj din look. Kolla vad dina förebilder bär; det kanske ledtråd du in på en stil som du inte hade behandlat.

4 Definiera din prisklass. Det är sant att ibland en mer dyra par glasögon kommer att visa sig mer hållbara, emellertid är detta inte alltid fallet. LensCrafters och andra stora butiker tenderar att vara mycket pålitlig, men några av de mindre butikerna kan vara mer passande för dig. För den internationella resenären, ser till att köpa glasögon ut ur landet. Till exempel, för den amerikanska resenären, inköp glasögon någonstans i Asien kan skära ner priset med nästan 80 eller 90 procent.

Tips

  • Alltid rådfråga en utbildad specialist innan de köper glasögon. Vissa linser är bättre än andra för vissa typer av ögon, och det är också till din fördel att se till att du köper glasögon med rätt förstoring för dina ögon. Glasögon som är för stark eller för svag kommer att anstränga ögonen.

  

Kommentar