Duck sovvanor

August 31

Duck sovvanor


Ankor är en vacker tillägg till din gård och även jagas brett för kött och för sport. Ankor, som alla fåglar, behöver sova. Att veta var de sover är bra att vilda organ som övervakar ankor och anka jägare i hopp om att få ett hopp på sitt byte. Genom att veta var de hönshus, kan jägare fånga dem när de lämnar. Förvaltningsorgan övervaka sina sovande områden för tecken på tjuvjakt eller predation problem.

Avskildhet

Ankor söka avskildhet när de söker sina sovrum. Oavsett om det är på land eller på vatten, ankor tupplur där de känner sig trygga och kommer inte att bli störd. Lugn och avskild områden bort från deras utfodring platser är idealiska.

mark Roost

När ankor sova på land, de vanligen ligga ner och stoppa sina räkningar - och ibland deras huvuden - under deras fjädrar. De kan också stå på ett ben, medan hugg och napping. En anka kommer ofta hålla sig vaken som en vaktpost. Ankor kan även sova med ett öga öppet.

vatten Roost

Ankor sover ofta samtidigt som flyter på vattnet i en damm eller lugnt område i en flod eller ström. Ofta kommer att sova i en linje, med slut ankor hålla vakt. När du sover på vatten de kommer fluff sina fjädrar, vända huvudet och hålla sina räkningar under deras vingpennor.

sömnBehov

Ankor är bytesdjur, och har utvecklats för att behöva mycket lite sömn. Endast tre timmar erfordras en dag, och det behöver inte vara allt på en gång. Dessutom, ankor sova med hälften av deras hjärna funktionella, så att de kan bokstavligen sova med ett öga öppet.


  

Kommentar