Hur man väljer Vilken färg att färga håret

October 11

Försöker du att besluta om en ny hårfärg? Döende håret kan vara ett svårt beslut. Detta hjälper dig att välja vilken färg att färga håret. Kom ihåg, när du färga håret, kan du behöva hålla fast vid den färgen för en stund, så välj klokt.

Instruktioner

1 När du väljer vilken färg att färga håret, valet är ditt. Men mobilisera en vän att hjälpa dig välja en ny hårfärg är ofta till hjälp, eftersom vän kan vara objektiv och berätta för dig om en färg kommer att se bra eller fruktansvärda på dig. Du kan också konsultera en hår kolorist innan du går framåt och färga håret.

2 Bestäm om du vill gå till en normal eller funky hårfärg. Om du bestämmer dig för en funky färg, se till att det är lämpligt för din vardag. Du kanske vill ha rosa hår, vilket är bra, om du inte har ett professionellt jobb som kräver ett mer professionellt utseende. Det finns funky ännu normala valmöjligheter, såsom roliga nyanser av rött.

3 Bestäm om önskad hårfärg förändring är drastisk nog att det krävs en professionell för att göra det. Hemma hår döende kit är bra för subtila färgförändringar, men för drastiska förändringar, kan det vara bäst att gå till en professionell.

4 Tänk på att hårfärgningsmedel inte kan se exakt likadant på håret som det gör på förpackningen. Kom ihåg att för att uppnå en verkligt levande färger, kan du behöva bleka håret innan du börjar att färga håret.

5 Se till att hårfärg du väljer matchar din hudton och ögonbryn. Till exempel kanske du vill färga håret blont, men om du har svarta ögonbryn, kan det se lite dum. Om du ska göra en drastisk förändring, tänka sig att göra saker för att göra färgen ser mer naturligt.

6 Om möjligt, testa din valda hårfärg på en liten bit av håret för att se till att du gillar det. Eller genom att hålla upp ett prov av hårfärg till håret så att du har en uppfattning om vad det kommer att se ut.

7 Tänk på allt som kommer att gå in ändra din hårfärg: måste du bleka håret? Kommer att dö håret ändra några tidigare processer som du hade gjort på håret? Är du villig att investera i fastställande håret om du gör en färg misstag?

8 Ha kul och vara försiktig. Döende håret är kul, men bör inte vara överdrivna.


  

Kommentar