Hur man gör en öl Tap Handtag

July 13

Hur man gör en öl Tap Handtag


Ingenting fullbordar ett hem bar ganska likt en anpassad uppsättning av handtag för din öl kranar. Knacka handtag kan byggas från grunden med hjälp av trä, metall eller en mängd olika material. De kan också smidda från föremål som ligger runt huset, såsom en biljardboll och cue, eller en gammal mikrofon. Allt du behöver är en kran handtag insats (finial) utformade för att passa någon standard öl kran, och en plats att montera den. Köp finials online eller från din lokala homebrew leverans butik.

Instruktioner

1 Fästa en solid fäste, såsom en färdig block av trä, till botten av ett handtag som är olämpligt för direktsådd. Håll i handtaget upp till öl kran för att vara säker på att det kommer att passa och fungera korrekt.

2 Hitta rätt borr per kranen handtag insats instruktioner. Dra åt bit i borrchucken. Borra ett hål i botten av handtaget eller stöd till den korrekta infogningen djup.

3 Skruva den självgängande insatsen in i hålet. Lägg epoxi om insatsen lossnar lätt, noga med att inte få någon på de inre gängorna. Torka området med en fuktig trasa.

4 Ta handtaget till öl kran medan epoxi fortfarande är våt, om tillämpligt. Skruva fast handtaget på den gängade fästet av lämplig kranen öl så långt det går utan kraft. Vrid handtaget ned kraftfullt tills den är vänd åt rätt håll. Testa nya handtaget genom att njuta av en nyligen hälls brygd.


  

Kommentar