Svart lakrits gåvor

July 7

Svart lakrits gåvor


Lakrits, eller lakrits, är en godis får sin smak från extrakt av rötterna av lakrits anläggningen. Lakrits godis produceras runt om i världen. I USA är svart lakrits särskiljas från andra lakrits godis sorter som inte innehåller lakritsextrakt. Lakritsrot är en mild naturlig slemlösande, och även en milt laxerande. Svart lakrits kombineras ofta med melass, en rik källa av mineraler.

Svart lakrits Hjul

Svart lakrits hjul är starka, smak lakrits görs till band. De mjuka band rullas i hjulen för att ge en tydlig gammaldags lakritssmak som också är visuellt tilltalande. Svart lakrits hjul lyssna tillbaka till en tid då godis var grundläggande och ingår inga konstgjorda ingredienser.

Svarta lakrits Pipes

Om du är gammal nog att minnas 1950-talet, kanske svart lakrits rör minns en morfar eller farbror. Svart lakrits rör sätta lakrits i en rolig form som kan sugas och puffat på under en lång tid, som länge sedan rör som var populära för rökning. De är ett visuellt slående sätt för lakrits älskare att njuta av gamla tiders lakritssmak.

Material lakrits korgar

Eftersom svart lakrits görs runt om i världen, kan en lakrits korg ge ett sampel med många olika lakrits typer. Svart lakrits, gourmet lakrits, europeiska och australiska lakrits kan kombineras för en smak sampler som sträcker sig från grundläggande till godis-belagda sorter.

lakrits Sampler

Från Good & Gott att lakrits tuggummi, kan en lakrits sampler vara en härlig konfektyr gåva som levererar några näringsmässiga fördelar. Svart lakrits rullar, lakrits smaksatt gelébönor, gammaldags lakrits gum drops, svarta lakrits vinstockar, lakrits tuggummi, lakrits hosta och lakrits slat vatten taffy ge en mängd olika lakrits smaker och texturer.


  

Kommentar