Hur man dödar huvudlöss med alkohol

May 25

Hur man dödar huvudlöss med alkohol


Använda tvättsprit för att döda ett angrepp och förhindra spridning av huvudlöss är en av flera möjliga behandlingar. Du bör dock aldrig gälla alkohol direkt på håret eller hårbotten. Enligt Kidshealth hemsida, för att döda huvudlöss på huvudet läkare rekommenderar att du använder en kräm skölj och läkemedel over-the-counter schampo. Applicera tvättsprit till kammar, borstar, hattar, hjälmar och andra huvudrelaterade poster för sju till tio dagar för extra skydd mot löss.

Instruktioner

1 Blöt grooming tillbehör såsom borstar och kammar i alkohol. Kontrollera att tillbehöret är nedsänkt helt i alkoholen under en timme i en liten hink. Den tvättsprit kommer att förhindra spridning av huvudlöss och döda någon löss som finns kvar på tillbehören.

2 Doppa en bomullstuss eller trasa med tvättsprit och torka potentiellt infekterat huvudbonader såsom hattar och hjälmar. Gnid alkohol över hela ytan av huvudbonader.

3 Fortsätt att övervaka alla grooming tillbehör och huvudbonader för återkommande huvudlöss. Upprepa steg 1 och 2 för att förhindra framtida utbrott.


  

Kommentar