Vilka typer av tillbehör Go Med en Tube Dress?

January 25

Vilka typer av tillbehör Go Med en Tube Dress?


Ett rör klänning är en ärmlös klänning utan axelband. Med denna typ av klädsel, är det bäst att bära en axelbandslös behå under den så ingenting visar igenom. Ett rör klänning lämnar en hel del exponerad hud, och tillbehör kommer att hjälpa lägga till mer till din look. Du kan övervinna utmaningen att hålla ett rör klänning från att visas för avslappnad genom att para ihop den med en jacka, speciellt om du ska vara ute på natten. Välj sedan accessoarer och skor för att slutföra din look.

Smycken

Bära smycken som halsband, örhängen, armband eller en kombination av dem. Välj ett halsband eller lager halsband som drapera väl under toppen av din klänning för en mer smickrande utseende. Stora, långa halsband framhäva och struktur rör toppar och rör klänningar, som ofta är enkel och bildar montering. Välj skattade örhängen om du har kort hår, eftersom bära stora eller dinglande örhängen kan vara en overkill metod med ett halsband. Den allmänna regeln är att välja ett smycke att betona, och sedan tona överallt. Så om du har på stora örhängen, hoppa halsbandet och vice versa.

Skodon

För en uppklädd look, don ett par klackar. För en mer casual look, bär sandaler i en färg som kompletterar din klänning. Skor för att undvika med en tub klänning skulle omfatta gymnastikskor eller någon typ av sportskon.

Jackor eller Cover-ups

Ett rör klänning kan vara kyliga i luftkonditionering eller utanför på natten, så en jacka kan vara ett smart tillägg. Välj en jacka är lämplig för vädret som också matchar klänningen. Undvik athletic jackor och gå för mer traditionella, grundläggande stilar som långa, tunna koftor eller pärlstav sjalar.

Trikåer

Strumpbyxor kan arbeta med en tub klänning om vädret inte är för varmt och du bär sluten tå klackar med klänningen. Inte bära strumpbyxor om du bär nude klackar eller sandaler, men eftersom röret klänningar är sällan vinter slitage, men mer ofta gjorda av tunna tyger, undvika tunga, mörka, ogenomskinliga strumpbyxor.


  

Kommentar