Homeopatisk behandling av Mange

February 1

Homeopatisk behandling av Mange


Mange orsakas av kvalster som lever på huden. Mange kan infektera hundar, katter, andra typer av djur och människor; Dock har varje art sin egen mange kvalster. Folk kommer inte att fånga skabb från sina hundar. Och kommer hundar inte fånga människors mange, som också är känd som skabb. Även om det är föreskrivna och over-the-counter produkter för behandling av skabb, många sällskapsdjur vårdnadshavare föredrar att gå en mer naturlig väg för att hantera deras husdjur angrepp. Om du väljer att prova homeopatiska medel, kontakta en veterinär. Mange är ett allvarligt medicinskt tillstånd, för en hund eller katt.

Diet

Som med behandling för nästan alla typer av sjukdom, kommer en homeopatisk veterinär börja behandla skabb genom att undersöka ditt husdjur kost. De flesta homeopatiska veterinärer kommer att rekommendera en hög kvalitet, naturlig mat med några rå mat ingår vid varje måltid. Vid behandling av skabb, kommer vissa vitaminer och kosttillskott också tillsättas för att lindra ditt husdjur klåda. Kosttillskott kommer sannolikt att inkludera vitamin E, vitamin C och fiskolja.

hälsa

Också typiskt i behandling av en homeopatisk veterinär kommer att vara en undersökning av djurets hälsa, miljö och historia. Många homeopatiska veterinärer tror att husdjur med försvagat immunsystem från vissa andra underliggande medicinska tillstånd är mer sannolikt att plågas av parasiter, såsom loppor, fästingar och kvalster som orsakar skabb. Bland de homeopatiska veterinär order kan vara steg som att ta din hund för fler promenader eller spendera extra speltid med din katt.

Badning

Ett husdjur med skabb bör se en veterinär - antingen allmän praxis eller homeopatiska, beroende på vårdnadshavarens önskemål. Tills du kan komma till en veterinär, kan du ge viss lättnad hemma genom att bada sällskapsdjur med ett milt PET schampo och varmt vatten. Du bör också klippa tillbaka håret runt det smittade området. Du kan sedan ge en svavel och kall grädde salva till platsen.

örter Topiskt

används ofta vid behandling av skabb är en aktuell lösning gjord av örter. Vitlök är ofta högst upp på listan eftersom det har svavelföreningar som sägs stöta bort kvalster. Vitlök har också antibakteriella egenskaper och kan bidra till att förhindra en bakteriell infektion i platser där djuret kliar ofta.

Neem-olja, lavendel, rölleka, gul docka, echinacea, ringblomma och aloe vera används också i topiska lösningar för skabb.

örter Internt

Örter är ofta skrivs att bidra till att stärka ett husdjur immunförsvar eftersom det handlar mange. Örterna sägs också för att förebygga eller behandla eventuella bakteriella infektioner som kan bryta ut i områden där husdjur repor på grund av kvalster.

Örter som används ofta inkluderar kardborre rot, maskros, echinacea, lakritsrot, neetle, SARSAPARILL och gul docka.


  

Kommentar