Hur man gör Plum frukt Läder

May 10

Hur man gör Plum frukt Läder


Ibland färsk frukt ber dig att göra något annorlunda med det snarare än en vanlig skomakare eller paj. För en uppfriskande omväxling, överväga att göra läcker frukt läder av god sommar producerar. Plommon är en välsmakande frukt som är idealiska för att använda för att göra frukt läder. Om du har en frukt dehydrator kan du använda detta för att göra fruktläder, annars en ugn räcker. Med några gemensamt kök ingredienser och redskap, kommer du snabbt vara redo att äta din läcker plommon frukt läder.

Instruktioner

1 Placera förberedda plommon i kastrullen. Tillsätt vatten och sakta värma frukt på låg värme. Placera locket på pannan och låt det sjuda i ca 15 minuter tills plommonen kokas.

2 Avslöja kastrullen och rör plommon. Mosa plommon med potatis masher. Tillsätt 1 tsk. citronsaft och börja lägga sockret långsamt till plommon blandning. Tillsätt en sked socker i taget så att du inte över söta plommonen.

3 Laga plommon för cirka tio minuter.

4 Ta bort plommon från värmen och häll frukten i mixern. Mos plommonen i mixer tills de är helt slät.

5 Sprid plastfolie över bakplåten. Häll mosad plommon över plastfolie, sprida det så det är ungefär ¼ tum tjock.

6 Placera bakplåten i ugnen och grädda fruktpuré på 140 grader F. Hela torkningsprocessen tar mellan 8 och 12 timmar.

7 Tryck på frukt läder lätt att se om den är klar bakning. Om det inte är klibbig och är jämn, är frukten läder klar.

Tips

  • Använd plastfolie som är säkert för mikrovågsugnar. Denna typ av plastfolie kommer att kunna stå emot den ugnstemperatur.
  • Alternativt kan du använda speciella frukt läder brickor som kommer med många torkugn att torka plommon frukt läder i maten dehydrator. Ställ dehydrator till den rekommenderade temperaturen för att göra fruktläder och laga det under rekommenderad tid. Torkugn förbereda allmänhet frukt läder i en kortare tid än att förbereda den i ugnen.
  • Du kanske inte behöver att söta plommon alls. Lägg bara så mycket socker som du önskar att göra frukten läder så söt som du önskar.

  

Kommentar