Hur man skickar en Levande hummer middag

April 14

Hur man skickar en Levande hummer middag


Om du bor i New England, är chansen att du har enkel tillgång till färska Maine hummer, en favorit överseende under sommarmånaderna. Däremot kan hummer avnjutas året också, och är helt enkelt framställas genom att släppa hela varelsen i en kastrull med kokande vatten och låta det koka i ca 15 minuter. Tyvärr inte alla lever tillräckligt nära havet för att ha enkel tillgång till Maine hummer. Det är möjligt att transportera komponenterna i en levande hummer middag, men att avnjutas överallt där det finns en ramekin av smält smör väntar på att hälls över hummer söta, vitt kött.

Instruktioner

1 Välj din hummer. Leta efter en som är livlig när du drar den ur vattnet, inte halta eller livlös. Satsa på hårt skal hummer över soft shell sådana, som de hårda skal arter lever längre ur vattnet.

2 Peta lufthål längs toppen och sidorna av styrofoam behållaren.

3 Linje botten av styrofoam behållare enligt följande, som arbetar nedifrån och upp: frusna gel is förpackningar, pappershanddukar, tång, tidningen.

4 Peta lufthål i kartongen och placera styrofoam behållaren inuti den.

5 Placera hummer i frigolit behållaren och försegla rutan för omedelbar leverans.

6 Ta till posten eller paket som ligger närmast dig och skickar omedelbart med över natten eller samma dag sjöfarten.

Tips

  • Se till att frigolitlåda är tätt nog för att hålla hummer från att flytta runt en hel del under transporten för att förhindra skador på hummer skalet under transporten.
  • Meddela din mottagare inte äta hummer om det kommer död.

  

Kommentar