Vad att tjäna med svarta bönor och ris

April 7

Vad att tjäna med svarta bönor och ris


Svarta bönor och ris är en rejäl sida skålen som par bra med en mängd olika livsmedel. Skålen fyller nog att serveras som en huvudrätt, eller kan också användas för att komplettera andra karibiska, kubansk eller latinska livsmedel.

Vitlök eller knaprig franska bröd

Rejäla svarta bönor och ris är mycket protein och kan fylla på egen hand. Att tjäna upp svarta bönor och ris som en viktigaste måltid, tillsätt lite knaprig franska eller vitlöksbröd sänkning till hanterbara stora bitar tillsammans skålen för att förbättra smaken, dopp i sås och bidra till att minska en del av spice och värme infunderas i ris och bönor.

Fisk och skaldjur

Kubanska och Karibien matlagning bygger på fisk och skaldjur som en viktigaste entree och båda kulturerna ligger nära till vattnet. Olika typer av fisk och skaldjur kan serveras med svarta bönor och ris med räkor och milda grillade fiskfiléer är den mest gratis till smakrika bönor och ris.

Fläsk

Grillad fläsk lätt kryddat med Caribbean kryddor kan komplimang svarta bönor och ris. Servera fläsk skivas tunt och se till att inkludera en mild grönsak såsom en sallad med en lätt dressing för att ytterligare förbättra denna typ av måltid.


  

Kommentar