Hur man identifierar en Bouvier des Flandres förföljer

June 25

Hur man identifierar en Bouvier des Flandres förföljer


Det exakta ursprunget för Bouvier des Flanders är okänd, men det tros rasen är resultatet av en korsning mellan Griffon och Beauceron, som båda är belgiska raser. De användes ursprungligen som boskapsvallhundar tills första världskriget, när deras otroliga lojalitet och beslutsamhet hade dem komma till användning som meddelandebärare och räddningshundar som skickas för att leta efter skadade soldater. Hundarna var så målmedvetna i att slutföra sina givna uppgifter som de skulle ofta modig kulsprutenästen och artilleri skal damm utan att tveka. Detta ledde till nästan utrotning av rasen; Lyckligtvis har deras antal sedan dess ökat till säkra nivåer, och de är mycket älskad i hela USA som utmärkta sällskapsdjur och trogna väktare. Här är en hur man identifierar en Bouvier des Flanders.

Instruktioner

Identifiera en Bouvier des Flandres

1 Observera allmänna storlek och form på hunden. Det bör vara fyrkantiga, upp till 28 "i höjd vid skuldran och ungefär lika långa. Hunden ska vara tung, mellan 80 och 90 pund. Du bör få ett helhetsintryck av storlek och styrka, men aldrig aggression. Dess svansen skall beskäras till en stump 1 "eller 2" lång. Kistan skall avrundas och mycket djup. Dess frambenen ska vara helt rak. benen på en fullvuxen Bouvier des Flanders bör vara mycket tjock, nästan lika stor som den övre ben av en fullvuxen man i omkrets.

2 Undersök hundens päls. Den Bouvier des Flanders har två skikt: ett mjukt och mycket tät underull för värme, och en lurvig, stålullen liknande yttre kappa som skydd mot väder och vind och främmande föremål. Denna yttre beläggning bör vara ungefär 2 "lång och kan vara svart eller salt-och-peppar i färg. Ibland kommer hunden att ha en liten vit stjärna på bröstet också.

3 Avsluta genom att titta på hundens huvud. Det bör vara riktigt massiv, med en tjock päls, lurviga ögonbryn och mustasch. Nosen ska smalna framifrån och bakåt endast något och vara mycket omfattande, liksom käken. Dess ögon bör vara mörkbruna och verkar vara försänkt tack till den rikedom av omgivande päls. Om hunden matchar denna beskrivning, är det en Bouvier des Flanders.

Tips

  • Trots Bouvier des Flanders "gruff uppförande och utseende, är rasen mycket godartade och vänlig. Dessa hundar trivs mycket bra med barn och andra hundar, även om de bör övervakas noggrant runt icke-hund husdjur, eftersom de är starka.
  • Denna hund inte agerar särskilt energisk, men det har en hel del uthållighet och kräver två långa promenader om dagen för att hålla sig frisk och glad.
  • Den Bouvier des Flanders är en smart ras med ett långt minne, men det betyder inte hundarna kan tränas lätt. Deras envishet kan vara ett dubbeleggat svärd. Om du funderar på att köpa en, hade du bättre upplevas på utbildning hundar, eftersom dessa kan vara mycket egensinnig. Det är också viktigt att se till att djuret vet vem är chef, eller annat du kommer att få problem med dominans frågor.
  • Som ett resultat av att ha arbetat med boskap för så många generationer har Bouvier des Flanders en otroligt hög smärttröskel och kommer ofta ignorera brutna ben eller allvarliga skador. Detta innebär en ägare måste vara observant på djuret och dess fysiska tillstånd. Även om hunden kommer helt enkelt ignorera problemet, kommer det inte gå iväg på egen hand, och skadade vävnader ofta läka felaktigt eller resultera i livshotande infektioner.

  

Kommentar