Hur man Accessorize en Silver Klänning

April 26

Hur man Accessorize en Silver Klänning


Om du är redo för en stor kväll på stan, varför inte byta in din lilla svarta klänning för en okonventionell silver en? En silverklänning när accessorized korrekt, kan göra både en fet och elegant sätt uttalande. Förbättra din metalliska klänning genom att lägga till tillbehör i gratis färger; svart är inte den enda nyans som ser bra ut med silver. Tänka utanför mode rutan och ha kul med din garderob genom att lägga till pop av silver till festkläder.

Instruktioner

1 Lägg till svarta accessoarer och skor för en touch av elegans; bryta sig ut ur en traditionell mode hjulspår genom att blanda svart och silver i stället för svart och vitt. Komplimang en glittrande klänning med strappy svarta klackar och en söt svart koppling. Bär eleganta onyx örhängen för extra finess.

2 Liva upp din silver klänning genom att bära blå tillbehör. Glida in midnattsblå skor och bära en safir halsband eller cocktail ring; blå förbättrar silver genom att plocka upp sina isiga toner.

3 Förbättra silver klänning genom att blanda den med juvel-tonar tillbehör. Silver är en neutral färg, så lysa upp din klänning med djupa ädelstenstoner, såsom ametist, smaragd och rubin. Bär rika lila klackar med ametist örhängen, eller halka på livliga gröna sandaler och en tjock smaragd halsband.

4 Gå alla ut genom att tillsätta metall tillbehör till din look. Glida in glittrande silver klackar och bära super chic silver och diamantörhängen droppe. Bär en juvel-ton koppling för bara en aning färg.

5 tona ner dina tillbehör och låt din silver klänning lysa av sig själv. Bär tydliga Lucite klackar för ben som verkar gå på för miles, och dra håret tillbaka till en elegant upp-do. Bära enkla diamant örhängen och låt din klänning stjäla showen.


  

Kommentar