Hur Lös hundbajs

September 24

Hur Lös hundbajs


Under vintern är det inte alltid möjligt att gå utomhus i kylan och skopa upp efter din hund, särskilt när det snöar och bajs fryser till marken så fort som den passerar. När våren kommer och snön och isen börjar smälta, kan du hitta din trädgård är täckt med högar av hundbajs. Då är det dags att börja arbeta avyttra den. Upplösning av det är ett alternativ.

Instruktioner

1 Vänta tills första snön för att rensa och plocka upp den fortfarande frysta bajs medan den är fast.

2 Placera bajs i en behållare med ett lock. Använd antingen en fristående container marknadsförs speciellt för ändamålet eller en plasthink. Dessa fungerar som små septiktankar.

3 Lägg till matsmältningsenzympulver eller tabletter till hinken. Dessa pulver eller tabletter är tillgängliga från de flesta online sällskapsdjur leverans företag som säljer hund septiska system. Häll i lite vatten och låt den lösa.

4 Vatten på gården med en höghastighets spruta för att lösa eventuella kvarvarande bajs.

5 Pulver eller pelleterat kalk finns som en gräsmatta gödningsmedel i trädgården avsnitt i de flesta byggvaruhus. Häll en liten mängd kalk på marken från där akterspegel avlägsnades. Kalken löser vad bajs finns kvar och bidrar till att eliminera eventuella kvarvarande lukt.

Tips

  • Många stadens myndigheter rekommenderar uppsamlare bajs och bortskaffande av den med soporna, snarare än att lösa det, eftersom det hindrar den från att sippra in i grundvattnet.
  • Prova biologiskt nedbrytbara, spolbara hundbajs påsar för att hjälpa spola bajs. Plocka upp poop använder påsen och försegla den. När du kommer hem, spola ner i toaletten. Spola endast en påse i taget för att undvika överfyllda systemet.
  • Eftersom det är ett gödningsmedel, kommer kalk minskar också brun missfärgning som hundbajs kan låta din gräs.
  • Hålla din hund borta från området i minst 24 timmar eller tills kalken har upplösts i marken, annars kan det bränna sina trampdynor.
  • Var noga med att använda både enzymer och kalk enligt anvisningar på förpackningen, för att garantera din säkerhet och säkerheten för din hund.

  

Kommentar