Hur man gör Hair Bow Hårband

January 23

Hur man gör Hair Bow Hårband


Gör ditt eget hår rosett pannband är enkel, snabb och billig. Eftersom du gör pannbandet, så kan du även matcha färgen på pannbandet för att matcha olika outfits. Med bara några objekt kan du ha ett hår rosett pannband på nolltid.

Instruktioner

1 Lägg en plast pannband ned på en plan yta. Avslöja spolen av bandet; grosgrain band fungerar bäst.

2 Applicera en liten prick i varmt lim till ena änden av insidan av pannbandet. Fäst ena änden av bandet till limmet. Tryck ned.

3 Applicera en remsa av varmt lim längs insidan av pannbandet. Applicera lim i 3-tums längder så att limmet inte torkar alltför snabbt som du linda bandet.

4 Linda bandet runt pannband, överlappande det något. Tryck ned på bandet på insidan av pannbandet för att fästa det till limmet.

5 Fortsätt att applicera limmet och inslagning bandet tills du når slutet av pannbandet. Klipp bort överflödig bandet.

6 Applicera en liten prick av lim på ena sidan av utsidan av pannbandet. När bär pannband, kommer du vill pricken till ca 4 inches ovanför toppen av örat.

7 Placera mitten av en längd av band under huvudbandet. Dra band sidorna upp och binda dem till en knut direkt ovanpå den prick av lim. Bind din band till en enkel båge och skär bort överflödigt. Låt hela 24 timmar för limmet torka helt.


  

Kommentar