Hem rättsmedel för avmaskning valpar

February 12

Hem rättsmedel för avmaskning valpar


Inälvsparasiter är ett vanligt problem att påverka någon valp, men det betyder inte att det är en åkomma du kan avfärda. En human djurägare måste ta hand om sin hund mask problemet omedelbart, så ta din hund till en veterinär så fort du märker några tecken på angrepp. Några tecken på att du valpen kan ha maskar är små vita föremål som ser ut som riskorn i sin sängkläder eller avföring, viktnedgång, en uppsvälld mage, eller päls som saknar glans. Det är alltid en god idé att konsultera veterinär som behandlar ditt husdjur att göra en enkel mask eller flera provningar.

Pumpafrön och vetegroddsolja

Du kan administrera ett hem botemedel markpumpafrön och vetegroddsolja till valpen som ett hem botemedel för en lätt angrepp av maskar. Grind råa, osaltade och råris pumpafrön i en matberedare eller en kaffekvarn. Lägg 1/4 tsk. marken utsäde och 1/4 tsk. vetegroddsolja till valpens mat för varje 10 pund. av vikten. Fortsätt denna behandling i flera veckor, tills alla tecken på parasitangrepp är borta.

persilja vatten

En annan naturläkemedel mot avmaskning valpen är persilja anläggningen. Koka en liter destillerat vatten i en kastrull på spisen, lägga till en knippe färsk persilja, i tre minuter. Häll vattnet i en murare burk eller ett lagringskärl och kasta den persilja anläggningen. Ge din valp 1 msk. av vatten för varje 10 pounds av vikt en till två gånger dagligen tills masken angrepp rensar upp.

Vitlök

En färsk vitlöksklyfta kan hjälpa utvisa maskar från din valp; Men, kan för mycket vitlök ge din valp blodsjukdom anemi. Ta bort skinnet från vitlöksklyfta, och krossa eller hacka vitlöken. Administrera den till valpen i fuktig mat. Du kan ge din valp en vitlöksklyfta för varje 10 pund. i vikt upp till fem dagar.

kiselgur

Kiselgur är ett ämne tillverkat av mikroskopiska skal av små havsdjur som kallas kiselalger. Denna vita pulverform substans kommer som en smaklös kosttillskott du kan lägga till valpens mat att avmaska ​​den. Ge din valp 1 tsk. av mat-grade kiselgur blandas i fuktig mat för varje 25 lbs. av sin vikt.

grovfoder

Lägga till mer grönsaker grovfoder till din valp kost kan hjälpa till med parasiten utvisning och kan vara användbar i samband med en av de behandlingar som anges ovan. Några exempel på grönsaker du kan komplettera din valp kost med är morötter, rödbetor och rovor. Du kan antingen riva dessa rotfrukter eller slipa dem i en mixer eller matberedare.


  

Kommentar