Tre-stjärniga hotell nära Segway och San Francisco Electric Tours

August 18

Tre-stjärniga hotell nära Segway och San Francisco Electric Tours


San Francisco Electric Tours Företaget erbjuder en mängd olika turer, inklusive vattnet Segway Tour, i hjärtat av Fishermans Wharf. Turnén varar 2 1/2 timmar med träning och erbjuder en icke-traditionella sätt att uppleva stranden av bukten. Tour företaget bekväma läge ger resenärer med ett brett utbud av hotell, inklusive ett urval av lokala tre-stjärniga hotell.

Courtyard by Marriott: Fishermans Wharf

Courtyard by Marriott vid Fishermans Wharf är en tre-stjärnigt hotell beläget bara 0,15 mil från San Francisco Electric Tours. Rummen på hotellet har gratis höghastighetsanslutning till Internet, kabel-TV och lyxiga sängar. Varje rum har en miniatyr kylskåp samt te tjänst. En myntautomater tvättstuga ligger på plats för gästernas bekvämlighet och övervakad kemtvätt erbjuds på begäran. En bistro ligger i hotellet för frukost, och många special restauranger ligger inom gångavstånd på Fishermans Wharf.

Courtyard by Marriott

580 Beach Street

San Francisco, CA 94133

415-775-3800

marriott.com

Holiday Inn: Fishermans Wharf

De tre-stjärniga Holiday Inn ligger bara 0,17 mil från San Francisco Electric Tours i centrala San Francisco. Rummen har gratis wi-fi, ett skrivbord och gratis morgontidning. Anslutande rum och handikappanpassade rum finns tillgängliga på begäran. Vissa rum har en bäddsoffa och badkar. Hotellet har en fitnesscenter och en utomhuspool. Du kan få tillgång till ett fullt utrustat businesscenter med fax och kopieringstjänster. Husdjur under 50 pund är välkomna på Holiday Inn för en engångsavgift.

Holiday Inn

1300 Columbus Avenue

San Francisco, CA 94133

415-771-9000

holidayinn.com

Best Western Tuscan Inn: Fishermans Wharf

Best Western i norra Kalifornien ligger mindre än 0,25 mil från San Francisco Electric Tours och har en nattlig vin och italienska öl mottagning. Rummen har kostnadsfri höghastighetsanslutning till Internet, kabel-TV, en minibar och ett kylskåp. Vissa rum har anslutande rum eller bäddsoffa. Hotellet erbjuder concierge-service, samt en egen restaurang och företagscenter. Konferensavdelning är tillgängliga för affärsresenärer. Husdjur är välkomna på Best Western med förhandsgodkännande.

Best Western Tuscan Inn

425 North Point Street

San Francisco, CA 94133

415-561-1100

bestwestern.com


  

Kommentar