Fisk- och skaldjursrestauranger i South Portland, Maine

March 2

Fisk- och skaldjursrestauranger i South Portland, Maine


South Portland ligger på södra kusten i Maine och har en av de största småbåtshamnar i staten, enligt staden South Portland hemsida. Friluftsentusiaster kommer att uppskatta Willard Beach och åtta miles av vandringsleder, tillsammans med mer än 500 tunnland parker i staden. Golfare kan spela en runda på Sable Oaks, och shoppare kommer att njuta av att utforska Maine Mall. Utnyttja South Portland ocean närhet av middag på en av de lokala restauranger som serverar färsk fisk och skaldjur.

David s 388

David Turin är kock och ägare av Davids 388. Den mysiga restaurangen är avslappnad, med en avkopplande atmosfär. Förberedas för middag med en show som du tittar två kockarna förbereda alla order som de görs. Davids 388 bygger på internationella rätter inspira att göra nya kreativa fisk- och skaldjursrätter. På menyn hittar du objekt som hummer och sparris soppa, tonfisk tartar med kokos-chili tryffelolja och sötpotatis pommes goufret och peppar-crusted sushi sällsynta tonfisk med Szechwan citrus doppa sås. Dessutom serveras är sesam, jordnöt soba nudlar och sesam sparris, och svamp dammas kolja med svamprisotto och kantarell svamp skaldjur ragu. Avsluta din måltid med vaniljstång och honung creme brulee, apple tårta tatin med hus-gjort kanel ingefära glass och en krispig äpple chip, eller hallon i phylo med Grand Marnier sabayon. Davids 388 erbjuder mer än tre dussin röda och vita viner, både inrikes och utrikes, såsom pinot noir från Argentina och Meursault från Frankrike. Restaurangen är öppen varje kväll för middag, 7 dagar i veckan.

David s 388
388 Cottage Road
South Portland, ME 04106-3912
207-347-7388
davids388.com

Joe Båthus

Joes Boathouse ligger i Port Harbor Marina och har ett däck med utsikt över hamnen och vattnet. Restaurangen serverar färska skaldjur i en avslappnad atmosfär. Menyn kan ändras varje vecka, men vissa stöttepelarna är nästan alltid tillgängliga, inklusive New England-stil musselsoppa, friterad bläckfisk, infödda musslor, sjöbod krabba kakor, och en grillad krabba och avokado club sandwich. Dessutom serveras är citron curry havet kammusslor, en Lorings hummer smörgås, en krispig lax sallad, lax Sutton, vitlök räkor biff och hummer fettuccine. För söndagsbrunch, njuta av franska toast, corned beef hash, rökt lax Benedictus, en fisk smörgås eller en orange ingefära krispig lax sallad. Joe Båthus är öppen dagligen för lunch och middag, tillsammans med brunch på söndagar.

Joe Båthus
1 Spring Point Drive
South Portland, ME
207-741-2780
joesboathouse.com

saltvatten Grille

Ägaren av Saltwater Grille, Mark Loring, strävar efter att tillhandahålla en avslappnad, välkomnande miljö för kunder och inbjuder dig att komma som du är. Restaurangen har en utomhus däck öppet under sommaren med utsikt över havet, tillsammans med eldstäder på vintern. På menyn hittar du alternativ som musselsoppa, en kolossal räkor cocktail, en stekt kolja smörgås, en cracklin "bläckfisk sallad och skaldjur kakor. Dessutom serveras är Loring hummer saute, kokt Maine hummer, Lugg Island musslor, pilgrimsmusslor carbonara och stekt Maine musslor. Saltwater Grille har mer än 50 typer av vin, inklusive Willamette Valley Vineyards pinot noir, Conquista Malbec och Dom Perignon champagne. De har också mer än 15 märken av öl, både internationella och inhemska, tillsammans med en fullständig bar. Saltwater Grille är öppen dagligen för lunch och middag.

saltvatten Grille
231 Front St.
South Portland, ME 04106
207-799-5400
saltwatergrille.com


  

Kommentar