Hur man mäter Body Jewelry

March 10

Hur man mäter Body Jewelry


Kroppen smycken har snabbt blivit ett modefenomen. Glöm flera hål i öronen, nu är det tungor, näsor, bröstvårtor, läppar, ögonbryn, och allt annat som någon kan hålla en nål i. Piercingar på olika platser kräver smycken av olika storlekar. Till exempel kommer en bit av smycken gjorda för näsan inte riktigt passar in i en navel piercing. Kroppen smycken kommer i varierande längder och bredder och följande steg kommer att berätta precis hur man mäter, så att du kan köpa rätt storlek av organ smycken.

Instruktioner

1 Bestäm vilken del av kroppen du kommer att sätta ny bit av kroppen smycken och även bestämma vilken typ av smycken du vill köpa.

2 Mät en skivstång är längd från bollen till bollen. Detta bör göras på det bredaste området. Om den är krökt, starta mätningarna vid den bredaste delen av kurvan, vanligtvis långt borta som från varje kula inställning. Dessa bitar är i de flesta fall bärs på någon del av kroppen som är perforerad.

3 Mät fångenskap pärla ringar på den längsta punkten innerdiameter. Återigen är dessa mäts med samma idé som skivstång-talet, men eftersom de är helt slutna, måste de mätas ände till ände på det längsta avståndet möjligt, vanligtvis i mitten av cirkeln. Dessa kan också användas praktiskt taget överallt.

4 Storlek en labret längs axeln, från bollen till skiva. Denna typ av organ smycken är mycket lätt att mäta, men har färre användningsområden än de andra. Ofta används för att fylla en piercing som är känd som en "Marilyn", det oftast ställer precis ovanför läppen som en mol skulle.

5 Mät en böj-to-fit bit längs axeln. Dessa typer är super mångsidig och vanligtvis för näsan. Använd den för att pryda näsan och tillräckligt flexibel för att böjas på plats.

Tips

  • Titan smycken sägs vara den mest allergivänliga. Vissa människor har extrema allergier mot metall, så denna typ skulle vara idealiskt.
  • Plast är oftast ett säkert alternativ för dem som har en allergi metall.
  • Om du märker några tecken på infektion, eller om du märker att din piercing inte läker, har det ses av en läkare.
  • Rengör alltid ny bit av kroppen smycken och genomborrade området vid byte smycken.

  

Kommentar