Så här ansöker Bare Escentuals

October 22

Så här ansöker Bare Escentuals


Bare Escentuals är en helt naturlig mineral makeup. Den är gjord av krossade mineraler och innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser såsom talk, olja eller doftämnen som de flesta andra kosmetika. Det är den perfekta makeup för alla hudtyper, även känslig och aknebenägen hud, och det innehåller en solskyddsfaktor på 15. Några grundläggande steg är allt som behövs för att tillämpa denna krämiga makeup som får dig att känna som om du inte bär något smink alls.

Instruktioner

1 Ta bort locket på behållare som makeup kommer in. Tryck på en liten mängd av pulvret i locket. Du vill om en kvarts storlek mängd pulver i locket. Avsätt behållaren pulver.

2 Håll makeup borste så att borsten är rakt upp och ned i pulvret i locket; snurra makeup borste, plocka upp det mesta av pulvret. Snurra borsten ungefär två till tre gånger och knacka på borsten mot sidan av locket för att skaka bort överflödigt pulver.

3 Applicera pulver i ansiktet genom att flytta borsten i en cirkulär sätt. Börja på utsidan av ansiktet och arbeta in mot näsan.

4 Applicera mer smink, om det behövs, genom att följa stegen ovan tills du uppnår önskad täckning.

Tips

  • Bare Escentuals pulver foundation kan användas som en concealer under ögonen och runt näsan genom att använda en mindre borste för att applicera.
  • Var noga med att inte komma i ögonen.

  

Kommentar