Var man får tag Stora kvinnor ringer?

April 23

Var man får tag Stora kvinnor ringer?


Även plus stora ringar är lite svårare att hitta än andra smycken, det finns faktiskt en mängd olika ställen du kan köpa dem. En bonus på en plus-sized ringen är valet av djärva, vackra stilar tillgängliga. Du kan dra av ljusa och originella produkter som de flesta människor med mindre händer kan inte, så dra nytta av detta faktum och köpa en mängd roliga smycken till accent varje klädsel.

Innan du köper

Det första steget i att köpa en större kvinnors ring är att veta vilken storlek du bär. Om du inte har varit professionellt mätas, de flesta kvinnor vet inte sin ring storlek. Och även om du uppmättes i det förflutna, kan din ring storlek har förändrats under åren, så det är viktigt att mäta innan du köper.

BlueNile.com erbjuder gratis utskrivbara ring sizer. Denna webbplats kommer att ge dig instruktioner om hur du skriver ut och använda sizer. De kommer också en gratis plast sizer post om du känner dig mer bekväm med den typen av verktyg. När du mäter fingret, vara noga med att mäta den exakta finger där du kommer att bära ringen, eftersom varje finger kommer att vara en annan storlek.

mode Ringar

Det finns en mängd olika online-återförsäljare som säljer plus-sized smycken. Om du är intresserad av mode ringar, besök Shavonne.com för en mängd lågt prissatta plus size CZ och sterling silver ringar. ClassicPlusSizeJewelry.com säljer också sterling silver ringar med ett stort urval av stensättningar som topas, peridot, ametist, granat, och mer. Emitations säljer mode ringar i storlekarna 3 till 13, och har många trendiga, lågpris ringar. Roamans.com är en annan online-återförsäljare som säljer kostym och CZ plus stora ringar. PalmBeachJewelry.com säljer en mängd olika färgade och regelbundna CZ ringar i silver.

Torrid säljer en rad av fantastiska mode ringar för alla smaker, både online och i butiken. En nackdel med shopping i en butik för ett plus size ring är mindre urval, men en bonus är att du kan prova ringen på och se hur det faktiskt ser ut på din hand.

fina smycken

Om du söker efter en certifierad diamant, ädelsten, guld eller platina ringen, det finns också flera alternativ. BlueNile.com kommer anpassad ordning plus stora ringar. Allt du behöver göra är att ringa deras kundtjänst på 800-242-2728 för att tala med en kundtjänst. De flesta offline återförsäljare kommer att göra detta för dig också. Butiker som Jared Galleria av smycken och Kay Jewelers kommer att kontakta deras särskilda order avdelning och arbeta direkt med en leverantör för att hitta stilen och storleken på ringen som du behöver.


  

Kommentar