Lätt Växla Halsband app

July 25

Lätt Växla Halsband app


Toggle halsband är smycken bitar med en cirkel på ena änden och en liten pol, eller växla, vid den andra änden. Halsbandet fästs genom att vika växla så att det är parallellt med halsband kedja och skjuta den genom cirkeln. När det är ovikta, fångar den i cirkeln och håller halsbandet ordentligt stängd. Toggle halsband kan vara klädd upp lätt ett par olika sätt. Du kan använda pärlor, stenar, berlocker eller kedjor och välja att visa växla eller dölja det.

pärlor

Sträng din favorit pärlor på en tunn tråd och säkra varje ände med en togglelås. Genom att använda dina egna pärlor eller ditt eget mönster, kan du skapa en unik halsband på bara några minuter. Med pärlstav växla halsband, kan du välja att dölja växla bakom nacken eller ta med den till fronten som fokus för ditt halsband.

Behag

Du kan ändra upp utseendet på en grundläggande växla halsband genom att lägga till en charm. Charm kan dingla i mitten av kedjan med knäleds på baksidan av halsen eller den kan placeras precis vid toggle som en extra dekoration. Om du använder en kedja växla halsband, bifoga charmen med en liten bit ståltråd. Om du beading egen toggle halsband, sträng på charmen innan fästa spännen. Du kan även lägga till behag, så att de är placerade på olika punkter i halsbandet.

stenar

String din toggle halsband med små färgade stenar snarare än pärlor eller med hjälp av en kedja. Med färgade stenar gör halsbandet verkar tjockare och ger mer av en naturlig look. Du kan också använda flera lager av stenar för ett elegant utseende.

Picture Frame eller Locket

En toggle halsband kan anpassas genom att tillsätta en liten bildram eller medaljong med ett foto av en familjemedlem eller älskade insidan. Bilden kan fungera som charm till accent halsband i mitten eller bredvid knäleds. Fäst medaljong eller rama samma sätt som du skulle fästa en charm till halsband.


  

Kommentar